Profile cover photo
Profile photo
Cik Nadyya
1,321 followers
1,321 followers
About
Posts

Post has attachment
Hi November 2017!
Assalamualaikum ♥ Hai November! kejap je kan masa berlalu kan. alahai. dup,dap,dup,dap. moga dipermudahkan ;) Bye!

Post has attachment
Giveaway Suka Hati Lah by E'in
Assalamualaikum ♥ Hai. hai. mehhh support akak blogger tersayang kita. dari dulu sampai follow entry kita kekadang entah pape je ni. HAHAHAHA mehhh, meh join first Giveaway beliau. :) Syarat-syarat: 1. Follow blog E'in 2. Follow Google+ Ein 3. Buat satu ent...

Post has attachment
Bila Roomate Kau Excident Be Like .
Assalamualaikum ♥ Rasa lama gilaa tak update entry ek. update entry pon join giveaway jaa. tuponn buat ada, ada jaa. kahkah boleh kannn macam tuu? HAHAHA. alahai. padahal baru baik demam ni weyh. tuupon bukan cuti pon. setakat halfday jaa. uwaaaa kerja bany...

Post has attachment
GIVEAWAY FM FROM CANADA
Assalamualaikum ♥ goodluck :) TAMAT : 30 September, 2017

Post has attachment
SEARCH KEYWORD #11
Assalamualaikum ♥ alahai,alahai. baru seminggu tak update entry dah rinduuu ka? HAHAHAHHAHA Kbai!

Post has attachment
Segmen Bloglist Oktober-Disember 2017 + Mini Giveaway Ciklapunyabelog [dot] blogspot [dot] my
Assalamualaikum ♥ Ewahh. lamanya tak join segmen/giveaway. busy sangat gamaknya. heee. dan ini kali kedua join segmen dari Cikla. hope kali kedua ni ada rezeki lagi. hikss tamakkk nya kan? HAHAHA apa orang cakap rezeki ada je di mana mana kan, kan. xD Ok,ok...

Post has attachment
Throwback semalam : The Manhattan Fish Market Malaysia - part 2
Assalamualaikum ♥ Nampak tak? dah part 2. nampak sangat kan sedap sangat nih xD daripada makan berdua. terus makan berlima weyh! alahai. nyummmm xD geng makangggg @ officemates. tudiaaa. makan tuk 4 orang. tapiiii still rasa kenyang giilaaaa bakhang tuk lim...

Post has attachment

Post has attachment
Dyxy Cosmetic - makeup tahan lama
Assalamualaikum ♥ Untuk kali ni. rasa berdebar debar pulak nak promote produk yang aku sayangi sangat ni. cewahhh~ semangat sebab nak carik duit tepi untuk persiapan kawen ke? ehhh. takkk. aku promote sebab produk ni bagus. dan kena dengan kulit aku nih. da...

Post has attachment
I'm back !!! xD
Assalamualaikum ♥ Setelah sebulan tak update entry. akhirnyaaaa laptop okay. yehaaaaa. dan blog pon bertukar wajah sudah. nak carik mood rajin setelah sebulan kan tak update. opcrse mood malas terselit kat sipi sipi wajah yang dulu tuuu. HAHAHAHA. Kbye.
Wait while more posts are being loaded