Profile cover photo
Profile photo
Thoma Duka
9 followers -
Jam lindur në Prill 1961 në Vlorën heroike,ku kryej dhe shkollën 8-vjeçare.Pastaj punoj si mekanik në Ndërmarjen e Bonifikimit në Vlorë dhe njëkohësisht vazhdoj shkollën Industriale në degën mekanike në Vlorë.Pasi mbaroj shkollën e mesme,vazhdoj studimet në Universitetin Politeknik të Tiranës në degën e transportit.Pasi mbaroj Universitetin me titullin inxhinier,më caktojnë të punoj në Fabrikën e Çimentos në Vlorë.Në vitin 1992 shkoj në Greqi,ku vazhdoj të jetoj dhe sot.
Jam lindur në Prill 1961 në Vlorën heroike,ku kryej dhe shkollën 8-vjeçare.Pastaj punoj si mekanik në Ndërmarjen e Bonifikimit në Vlorë dhe njëkohësisht vazhdoj shkollën Industriale në degën mekanike në Vlorë.Pasi mbaroj shkollën e mesme,vazhdoj studimet në Universitetin Politeknik të Tiranës në degën e transportit.Pasi mbaroj Universitetin me titullin inxhinier,më caktojnë të punoj në Fabrikën e Çimentos në Vlorë.Në vitin 1992 shkoj në Greqi,ku vazhdoj të jetoj dhe sot.

9 followers
About
Posts
Wait while more posts are being loaded