Profile cover photo
Profile photo
PROCONTAINER Palmex CM
2 followers
2 followers
About
PROCONTAINER's posts

Post has attachment
www.procontainer.ro
Containere modulare]
Cladiri containerizate de 1, 2 sau 3 etaje, scara de acces la exterior, precum si scara interioara, la solicitare, holuri, incaperi compartimentate, sali special amenajate.
Domenii de utilizare :
sedii de institutii publice, precum scoli si gradinite
camine studentesti
blocuri de locuinte
hotel cu restaurant, motel
locuinte de vacanta, cu design interior si exterior personalizat
ateliere de lucru si de reparatii pe mai multe nivele

www.procontainer.ro
Containerele monobloc au diverse domenii de utilizare :
Containere birou – Modulele destinate spatiilor de birouri ce pot fi adaptate pentru orice tip de activitate: secretariat, training-uri, sedinte, intalniri de afaceri, etc… Aceste containere pot fi si eterogene, prin unirea spatiului propriu-zis pentru birou.
Containere santier – Santierele de constructii organizate in proiectele cu o durata mai mica sau mai mare de realizare implica si nevoia de amenajare a unor adaposturi pentru inspectori, sefi de santier si muncitori. Containerele asigura: paturi, mese, dulapuri, chiuvet, calorifere, curent electric, aer conditionat. De asemenea, spatiilor pentru odihna le pot fi anexate containere sanitare, cu dus, WC, pisoar, lavoar, oglinzi, sistem electric protejat de umezeala.

Containere sanitare-wc –Containerele sanitare cuprind un numar variabil de cabine de dus complete, usi individuale sau perdea, instalatie electrica protejata de umezeala, ferestre cu geam termopan oscilobatant. Configuratia acestor containere se poate executa personalizat, in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Containere tip-wc –sunt dotate cu cabine wc complete, pisoare, lavoare, robinete apa rece/calda, oglinzi, rafturi, savoniere, suport pentru prosop, ventilatie, canalizare, boiler electric, instalatie electrica adaptata umezelii etc.
Wait while more posts are being loaded