Profile cover photo
Profile photo
Nor Shafiqah
2 followers -
Perniagaan itu adalah 9/10 daripada sumber rezeki.
Perniagaan itu adalah 9/10 daripada sumber rezeki.

2 followers
About
Nor's posts

Post has attachment
1st Giveaway Ctmah Rahim
Assalamualaikum.... second GA.. hihi.. hari nie kita join GA dah la ya.. mana tau ada rezeki..boleh menang.. hihi.. Nie GiveAway oleh Ctmah Rahim . acane nak join? jom follow step-stepnya...  korang kena follow blog aku imaginasictmah  korang kena follow ju...

Post has attachment
Erin (..life after "i do") First Giveaway
Assalamualaikum... mood nak menaip x mai lagi.. tp mood nak join GIVEAWAY ada. hihi... sebab apa? sebab ada hadiah.hihi..eh tak xla.. sebab asa enjoy join GA nih... n dapat kenal2 dengan kenalan baru.. so apa lg, moh la kita join ramai-ramai GA nih.  acane ...

Post has attachment
Accessory baby
Assalamualaikum... Jom jamu mata tengok hiasan kepala baby.. ehh macam2 ada tau. murah2 lak tu.. mommy gerenti puas ati n baby plak gerenti comel! Flower bag-RM20/pcs Baby hairband-RM5/pcs, RM10/2pcs Hairclip-RM1/pcs, RM5/set (boleh mix) Baby hat-RM5/pcs, R...

Post has attachment
Beg Deuter (restock i)
Assalamualaikum kaum daddy... ada tak yang berminat dengan aktiviti lasak ni? kalu minat mesti perlukan beg kan? ohh beg pun mesti yang tahan lasak bukan? Nie ha kami ada. pelbagai jenis, design, jenama & saiz. Boleh tengok. gred AA. Bukan original german n...

Post has attachment
Toto Baby (restock i)
Assalamualaikum.. Ha, toto baby da restock ya mommy.. kali nie kami amik stock banyak terus tapi just upload cikit-cikit ja.. ha jom layan.. Price RM20 postage RM8 Boleh sms di 0124021246 (shafiqah) or pm inbox di fb kami ya.. Thanks!

Post has attachment
Produk tropika
Assalamualaikum mommy.. maaf la lama menyepi. hoho.. tapi kami still aktif on fb ya. kali nie nak cerita pasal produk tropika. ofcoz mommy semua da sedia maklum dengan produk nie kan? ianya dicipta khusus untuk baby yang mengalami kulit sensitif or ekzema. ...

Post has attachment
Bib
Assalamualaikum.... Nak cerita pasal bib.mommy sekalian mesti tau kan apa itu bib? yang xtau kaum daddy je..hihi..eh cerita benar nie, husban saya, kalu saya sebut bib, 2,3 kali tanya apa bib? haisy kena terang lagi.. =) Baby-baby mestilah perlukan bib teru...

Post has attachment
2nd Giveaway by UmieSue
Assalamualaikum mommy, ibu dan bonda sekalian.. Jom join 2nd Giveaway UmieSue nie.. Saja suka-suka.. comelkan tengok gambar anak-anak kita. kalau menang, itu rezeki namanya.. Tema kali nie: Anak Soleh & Solehah. Amin.. So kami pun nak join jugak! nak jugak....

Post has attachment
Carters Rompers Kembali
Assalamualaikum ibu2 sekalian... Posting kami kali nie cuma nak upload carters rompers yang dah di restock sabtu lepas... yang before ni da SOLD OUT yer.. kali ni banyak lagi pilihan untuk ibu-ibu.. meh tengok. Price Sehelai rm8 2 helai rm15 postage rm6 If ...

Post has attachment
Jumpsuit/sleepsuit NEXT
Assalamualaikum... Selain carters rompers, kami ada juga pilihan lain untuk mommy! iaitu jumpsuit/sleepsuit. ha ni ada kaki la kan.. xle sekssii..hihi.. Jenama NEXT. kain nya tebal & corak pun cam comel je... ada saiz 3m,6m,9m &12m for baby boy & gurl. jom ...
Wait while more posts are being loaded