Profile cover photo
Profile photo
faezah jalil
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Vivix
---------------------------------------------------------------------------------------- Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan! Sihat & Berjaya bersama saya Berminat untuk mencuba vitamin terbaik, "hot selling" di Malaysia ini?? Sila hubungi saya segera : Perundi...
Add a comment...

Post has attachment
Mengapa Shaklee Patut Menjadi Perniagaan Pilihan Anda?
Post ini ditujukan khas buat anda yang belum jumpa lagi nak buat bisnes apa yang sesuai dan berpanjangan. Berpanjangan maksud Pae adalah produk yang bukan macam biskut, sekejap ada, lamaaa sangat tiadanya dan akhirnya terus hilang di pasaran. Kita pun jadi ...
Add a comment...

Post has attachment
11 Kesan Kehilangan Kolagen
Antara kesan nyata akibat kekurangan kolagen adalah; 1. Rambut akan menjadi kering, kembang dan bercabang di hujungnya. 2. Liang-liang pori muka akan terbuka dengan besar, jeragat hitam mula menetap di bawah kulit dan bintik-bintik akan timbul. 3. Tulang mu...
Add a comment...

Post has attachment
7 Faedah Mengambil Shaklee Collagen Powder
Ada lambakan jenis kolagen di pasaran, tapi kita keliru kan nak pilih yang mana satu paling bagus dan berbaloi dengan setiap sen yang kita belanjakan. Kolagen bukan murah, jadi, alang-alang nak berbelanja, biarlah berhemah dan yang penting, kadar penyerapan...
Add a comment...

Post has attachment
Selesaikan Masalah Sembelit dengan Shaklee
Akhirnya mereka pon hidup bahagia. Tiada lagi ketukan pintu bertubi-tubi oleh anak untuk mak-mak yang lama mastautin dalam tandas. Tiada lagi air mata bercucuran melihat anakanda tercinta melalak sewaktu nak berak. Haiyo, nak berak je pun! :D ------------...
Add a comment...

Post has attachment
Meal Shakes & Vita-lea for children untuk Si Manja Anda
Risau dan mak-mak berpisah tiada. Level risau memuncak bila anak-anak tak sihat. Mulalah meng-Google dengan ayat; "Adakah normal jika anak saya...." Demam itu bagus, nak test askar-askar baik dalam badan anak-anak, kuat ke idak kan? Tapi mak, kalau dah sela...
Add a comment...

Post has attachment
Meal Shakes Makanan Segera Tanpa Curiga untuk Si Manja
Dalam kehidupan seharian yang sentiasa aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang. Oleh itu Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak d...
Add a comment...

Post has attachment
Set Bajet Shaklee untuk Pengurusan Berat Badan Ideal
Terpanggil untuk share dua suplemen hebat ni. Herblax dan Lecithin Rata-rata mereka yang sebut dua suplemen ni, terus kaitkan dengan "kurus" Ya, memang pilihan yang betul buat anda yang masih mencari-cari suplemen untuk kurus. Yang penting, selamat, terbukt...
Add a comment...

Post has attachment
Kulit Sihat dengan Shaklee
Sewaktu Pae pernah hadiri kursus penjagaan wajah dulu, cikgu tu pesan. Kulit yang takde jerawat langsung tu tak semestinya kulit yang sihat. Dan, bagi mereka yang ada masalah jerawat pasir yang tak serius sangat, that's normal. Dan sebenarnya, kulit yang ad...
Add a comment...

Post has attachment
Petua Nak Hilangkan Whitehead dan Blackhead, Mudahnya!
:: NAK SHARE :: Buat korangs yang tak sempat nak ke facial. Mudah je nak nyahkan segala whitehead dan blackhead korangs tu. Pae dah buat, so nak ajak korangs buat gak eh. Bahan-bahan ------------- 1. Soda bikarbonat 2. Ubat gigi (tak kisahla jenama ape, asa...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded