Profile cover photo
Profile photo
Miz Eija
146 followers
146 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Hanya Hartanah Lelong
Assalamualaikum wbt & salam selasa.. Lama ME menghilang... tuppp tupp... timbul balik dah jadi agent lelong rumah hehehehe... okay okay.. ada yang tengah mencari rumah untuk invest? jom contact ME... 019-9086965 bagitau ja area mana korang cari dan bajet be...

Post has attachment

Post has attachment
ESP Shaklee : Sumber Protein Pilihan Saya Sekeluarga
Kalau dulu kat rumah ME sorang ja yang suka ESP Shaklee ni. Satu canister 850g boleh bertahan satu bulan setengah hingga dua bulan. Tapi sekarang, satu canister untuk satu bulan kadang2 tak sampai pun sebulan huhu.. sebab ME, husband dan anak-anak pun suka ...

Post has attachment
3 Rahsia Yang Ditutup Rapat-Rapat
Salam Jumaat penghulu segala hari 3 Rahsia Yang Ditutup Rapat-Rapat adalah : 1. Jodoh Takde siapa tahu siapa jodoh kita dan boleh tentukan siapa jodoh kita. Tak guna kita fikir sedalam-dalamnya macam mana berjumpa jodoh dan bila berjumpa jodoh. Kenapa eh?...

Post has attachment
7 Sebab Kenapa Badan Kita Perlukan Supplement
Assalamualaikum Tak dinafikan sekarang memang banyak jenama supplement dipasaran. Kenapa banyak, sebab supplement mendapat sambutan tinggi dalam kalangan pengguna. Sebagai pengguna haruslah, eh bukan harus lagi dah tapi memang wajib cari yang betul2 Selamat...

Post has attachment
Ketam Goreng Kunyit
Assalamualaikum Entri ni patut keluar semalam tapi tau tau jela kalu ada anak kecil ni bila dah buka lappy tak sempat mama nya nak karang satu perenggan anak nya dah duduk atas lappy huhu.. sudahnya terpaking kat draft. Jarang-jarang jumpa ketam goreng kuny...

Post has attachment
Saya Dah Terjebak
ME dah mula terjebak dengan supplement sejak pregnant anak 1st lagi.. Tapi bukan shaklee.. Kakak yang suggest ambil supplement dia excited adik bongsu nya pregnant hewhew.. Untung ada kakak selalu ambil berat tentang adik nya.. :) mula nya memang ME taknak ...

Post has attachment
Irdina Dah Jadi Kakak
Hai.. Assalamulaikum Alhamdulilah.. Cepat sungguh masa berlalu. Irdina dah jadi kakak tapi dia masih bahasakan diri nya adik dan masih belum putus susu ibu. Kadang-kadang ME rasa sedih sebab rasa macam dia belum habis bermanja dah dapat adik hewhew.. tapi t...

Post has attachment
Nutriwhite : Pencuci Muka Paling Best
Assalamualaikum dan Salam Isnin :) Sejak dah guna nutriwhite gentle deep foaming cleanser memang taknak pandang yang lain dah. ME memang susah sikit nak tukar-tukar produk ni sebab jenis setia ceewahh.. Bukan setia sangat kekdahnya tapi kulit ME sensitif ka...

Post has attachment
Momma Of Three
Assalamualaikum wbt.. Blog dah bersawang oiii.. Bila mood kelaut gitu ler kekdahnya.. Huhu Alhamdulillah.. 6 mac 2017 lalu ME telah selamat melahirkan puteri yang ke3 di hospital sg buloh tepat jam 2.47 pagi.. Now, I am officially momma of three.. Kejap je ...
Wait while more posts are being loaded