Profile cover photo
Profile photo
Miera Haiqal
32 followers
32 followers
About
Posts

Post has attachment
Wedding Doorgift - Car Charm -
Assalamua'laikum,,, Hai korang.... Amboiiiii.... lama benau saya tak update blog eh... dah jadi rumah labah-labah dah... saya masih aktif berkraft cuma baru - baru ni blog saya problem, tak boleh nak attach pic.. harap sekarang dah ok la, boleh update laju ...
Add a comment...

Post has attachment
Key Chain Ring - Borong Murah!!... Murah!!!....... ( update : Harga baru )
Asslamua'laikum,,.. Hai Korang!!!... Nak lelong-lelong barang paling laris ni....  Key Chain with Jump Ring... Stok sangat terhad tau sekarang,... supplier pun dah macam susah jer nak dapatkan stok. Apapun saya tetap nak jual murah kat korang.  Key Chain Wi...
Add a comment...

Post has attachment
Key Chain With jump ring borong murah
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Doorgift Murah RM 1 - Cover Tisu Poket
Assalamua'laikum, Hai korang!!!... Alahaiiii, lamanya tak jenguk blog,.. ni bukan bermaksud say dah tak aktif berkraft tau. Tapi sekarang saya banyak update hasil kerja di page ja,  MieraCraft  ( boleh klik link tu ya.. pastu like tau ) Blog ni jarang sanga...
Add a comment...

Post has attachment
handmade baby pillow
Handmade Baby Pillow
Handmade Baby Pillow
ladybugkraft.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
handmade wedding doorgift budget
Felt Handmade Wedding Doorgift
Felt Handmade Wedding Doorgift
ladybugkraft.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
key chain with jump ring borong murah
Add a comment...

Post has attachment
Hadiah hari guru cantik
Hadiah Hari Guru Cantik
Hadiah Hari Guru Cantik
ladybugkraft.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded