Profile cover photo
Profile photo
Catalin Condrea
27 followers -
Eşti fericit când faci ceea ce te pasionează
Eşti fericit când faci ceea ce te pasionează

27 followers
About
Posts

Post has attachment
Pentru că diseară este halloween-ul și mai cam toată lumea patriotă își dă cu părerea dacă e de bine sau de rău. Pentru că Ministerul Educațiunii a interzis această sărbătoare dar ministerul Administrației Publice nu, vă propun o glumă de-a prietenului nostru Goguță.
Goguță face poante de Halloween
De regulă, dimineața când mă îndrept spre serviciu cu cele mai înalte gânduri și cel mai mare entuziasm, în fața Primăriei stau aliniate mai multe persoane cu mături sub braț și fețe zâmbitoare și prietenoase. Ne-am obișnuit cu toții cu programul celor pontați pentru ajutorul social conform legii 416, considerându-i parte a cotidianului bahluian.
Într-una din dimineți dau nas în nas cu amicul nostru Goguță Bahluiescu, vesel nevoie mare, poziționat chiar în mijlocul parcului, vizibil preocupat de adunarea oamenilor cu mături din fața Primăriei.
- Bună dimineața, domnule Goguță! - zic eu destul de energic, surprins de prezența amicului.
- Bună dimineața, dom’ profesor! Vă duceți la servici?
- Ca în fiecare dimineață, stimabile Bahluiescu. Se pare că vă interesează agitația din fața Primăriei, se întâmplă ceva deosebit?
- Hă! Hă1 Hă! Dom’ profesor, nu vedeți câte vrăjitoare cu mături sunt în fața Primăriei?! Ori au ore de zbor ori se pregătesc de Halloween.
- Ha! Ha!
- Și să vă mai zic una. – nu zic nici da nici ba că amicul Goguță îmi zice aproape strigând printre hohote de râs – Păi dom’ profesor ăștia învață aici să facă vrăjitorii sau să umble cu vrăjeala?! Ha! Ha! Ha! De asta stau cu măturile la Primărie?!
M-am retras zâmbind, continuându-mi drumul cu gândul că în ziua de halloween s-ar justifica mulțime de oameni cu mături. Chiar dacă ministerul Educației a interzis sărbătorirea halloween-ului în școli se pare că se sărbătorește și în primării. Poate se dă un ordin de ministru sau ceva.
Photo

Post has attachment
Mulțumesc Danei și postului BitTV pentru emisiune și pentru că a considerat că merit onoarea de a fi un om Jos pălăria. Sunt sigur că sunt mulți oameni care ar fi trebuit să fie protagoniști în această emisiune pentru calități și merite deosebite.
Mulțumesc tuturor pentru aprecierile alese și sper să nu vă dezamăgesc. Mă înclin și vă zic „Jos pălăria!”.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
pe platoul Panaghiei.
Se zice că Panaghia că n-a fost totdeauna o stâncă de piatră rece, fără inimă şi suflet. Panaghia era o fată frumoasă. Se zice că ursitoarele, când au dăruit-o la naştere, una a luat întuneric din întunericul cel mai nepătruns al unei nopţi fără de lună, adânc din adâncul mărilor fără de fund, foc şi lumină din lumina şi focul luceferilor celor mai strălucitori, duioşie şi blândeţă din ochii îngerilor ce stau la dreapta lui Dumnezeu şi le-a pus toate în privirile ei; alta a rupt crinilor frăgezimea şi albeaţa, iar trandafirilor rumeneala lor şi le-a pus pe faţa ei; a treia a tors din caierul de neguri fire subţiri de umbră neprihănită şi i-a pus pe cap ca podoabă de păr negru şi bogat; iar Dumnezeu a rupt din inima şi sufletul său părticica cea mai aleasă şi i-a dat-o Panaghiei suflet şi inimă.
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment
Toaca-n cer
Photo
Wait while more posts are being loaded