Profile cover photo
Profile photo
Yee Mei Goh
5 followers
5 followers
About
Yee Mei's posts

Post has attachment
Official Facebook Page of NHZ Sewing Supplies~
Assalamualaikum wa Rahmatullaah wa Barakaatuh, MasyaAllah... Dah lama tak update blog. Busy dengan macam-macam urusan & juga business terbaru kami... Haaa... Kami nak bagitahu ni... Sekarang kami dah ada business from home yang lain. Pun dah ada facebook pa...

Post has attachment
The Paradox of Our Age
Assalamualaikum wa Rahmatullaah wa Barakaatuh, Renung-renungkanlah... Dan fikir-fikirkanlah... Zaman sekarang... The Paradox of Our Age We have taller buildings, but shorter tempers;  wider freeways, but
narrower viewpoints. We spend more, but have less;  w...

Post has attachment
Homemade Apam Balik
Assalamualaikum wa Rahmatullaah wa Barakaatuh, Kali ini kami try buat apam balik sendiri. Senang je caranya. Tak perlu beli lagi kat luar. Sedap juga. Jimat~ (lepas ni boleh la buka gerai jual apam balik... hahahahaha) Bahan-bahan: 2 cawan tepung gandum 1.5...

Post has attachment

Post has attachment
Ramadhan & Quran
Tazkirah Simple Iftar (TSI) By : Ustadh Nouman Ali Khan Allah (swt) mentions RAMADHAN only ONCE in the Qur'an. For Muslims all over the world we always think about fasting when we think of Ramadhan. However note that Allah did not introduce Ramadhan with fa...

Post has attachment

Post has attachment
Recipe Simple Pancake & Banana Pancake
Assalamualaikum wa Rahmatullaah wa Barakaatuh, Sebelum ini saya dah cuba buat pancake biasa. Hari ini pula buat banana pancake sebagai breakfast. Sebab Hui Zhen suka makan banana. Terfikir maybe dia akan suka banana pancake. So, sini ada 2 simple recipes : ...

Post has attachment
Updated: About Us~

:)

Post has attachment

Post has attachment
Checklist Barangan Keperluan Bayi
Assalamualaikum wa Rahmatullaah wa Barakaatuh, Sebelum saya melahirkan Hui Zhen pada 2 tahun lepas, saya ada membuat checklist / senarai barangan keperluan bayi. Selepas bersalin, checklist itu entah hilang ke mana (rasanya dah dibuang ke dalam tong sampah)...
Wait while more posts are being loaded