Profile cover photo
Profile photo
Hanim Hashim
4,068 followers
4,068 followers
About
Posts

Post has attachment
Durian kampung dan rambutan kuning
Asalamualaikum! Aduhaii ... kalau dah 'hantu' durian memanglah tak boleh tolak durian depan mata ye dak. Hilang sedikit nikmat hidup kalau tak suka makan durian tau. Macam my kenit Mira, cukup tak tahan dia dengan bau durian haha. Semalam sengaja aku duduk ...
Add a comment...

Post has attachment
Cemburu seorang wanita
Assalamualaikum! Ok...macam mana aku nak mulakan ye. Ni kali pertama aku berhadapan dengan situasi sebegini. Aku tak tahu nak bagi reaksi yang macam mana ... tapi aku rasa aku 'gagal' menunjukkan respon yang sepatutnya. Adakah mustahil untuk seorang perempu...
Cemburu seorang wanita
Cemburu seorang wanita
hanimhashim.com
Add a comment...

Post has attachment
Atok Berbekam
Assalamualaikum! Kisah yang dah beberapa bulan berlaku, baru teringat ada gambarnya. So marilah kita bercerita sikit pasal berbekam. Orang lelaki lebih suka berbekam ni kan. Termasuklah atok Wani & Mira. Masa muda dulu pernahlah aku tengok abah dan mak buat...
Atok Berbekam
Atok Berbekam
hanimhashim.com
Add a comment...

Post has attachment
Satu benda yang kami tiada persamaan
Assalamualaikum! Dalam banyak-banyak benda yang aku selalu beli, alat solek tidak termasuk dalam senarai itu. Bukanlah bermaksud aku tak suka bersolek, tapi aku jaaaaarang mengenakan solekan walaupun ke pejabat. Nak bersolek pun kena tengok pada tempatnya d...
Add a comment...

Post has attachment
Kebaya Merah Di Pagi Syawal 2018
Assalamualaikum! Tahun ni dua beradik tu request nak pakai kebaya pulak. Mungkinkah mereka terpandang poster filem 'Dukun' dekat billboard di Federal Highway tu ye? hehehe. Kebaya bukan sebarang kebaya ... kebaya merah pulak tu! Dah lama 'mengidam' nak paka...
Add a comment...

Post has attachment
#raya2018 kami
Assalamualaikum! Camat aghi ghayer sumer! Sambutan serba sederhana tahun ni seperti tahun-tahun sebelumnya. Tahun ni kami #teamrayamelaka dan tema baju 'ikut suka' hehe. Persiapan sederhana yang penting mesti ada biskut raya. Juadah raya macam biasa, rendan...
#raya2018 kami
#raya2018 kami
hanimhashim.com
Add a comment...

Post has attachment
Rumah Terbuka Puspanita Selangor
Assalamualaikum! First time dapat jemputan dari Puspanita Negeri Selangor, lebih meriah dari yang dijangka! Begitulah bila dah masuk kerja tapi kalau orang dah jemput beraya takkan nak menolak kan huhu. kredit : puspanita selangor kredit : puspanita selango...
Add a comment...

Post has attachment
Hazwani teringin nak ada handphone sendiri?
Assalamualaikum! "Buu .... boleh tak kakak guna duit raya kakak beli handphone?" Adehhh ... soalan tu memang payah ibu nak jawab. Budak zaman sekarang kalau takda gajet tak boleh hidup ye.  Ibu tahu ramai kawan kakak yang dah ada handphone sendiri. Ada yang...
Add a comment...

Post has attachment
Hazwani teringin nak ada handphone sendiri?
Assalamualaikum! "Buu .... boleh tak kakak guna duit raya kakak beli handphone?" Adehhh ... soalan tu memang payah ibu nak jawab. Budak zaman sekarang kalau takda gajet tak boleh hidup ye.  Ibu tahu ramai kawan kakak yang dah ada handphone sendiri. Ada yang...
Add a comment...

Post has attachment
Pencapaian Hazwani Di Sekolah
Assalamualaikum! Asyik cerita pasal biskut raya pasal raya je ibu ni, hari ni ibu nak citer pasal anak ibu pulak la. Anak-anak baru je habis exam sebelum cuti raya aritu, dan keputusan exam dah pun diperolehi walaupun laman web SAPS tak boleh dibuka sehingg...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded