Profile cover photo
Profile photo
Herberg Vlietzigt
3 followers
3 followers
About
Posts

Een bedrijfsuitje in een landelijke, groene omgeving in de Randstad, met voldoende parkeergelegenheid organiseren? Welkom bij Herberg Vlietzigt. Wij hebben diverse all-in arrangementen voor verrassende bedrijfsuitjes. Waarbij wij uw gastheer zijn.
http://www.vlietzigt.nl/bedrijfsuitje/bedrijfsuitje-den-haag-westland-delft-zoetermeer/
Add a comment...

Post has attachment
In Herberg Vlietzigt vindt u zes binnen- en drie buitenruimtes, ideaal voor uw huwelijk, feest of vergadering. De ruimtes kunnen los of gecombineerd worden ingezet. Ook voor uw aantal gasten hebben we een ruimte op maat. Wilt u een overzicht van de zalen en de bijbehorende capaciteit?
Add a comment...

Post has attachment
Vergaderen in een landelijke, groene omgeving, middenin de Randstad: het kan in Herberg Vlietzigt. Voor grote en kleine groepen vindt u bij ons all-in vergaderarrangementen, inclusief goede technische faciliteiten. Wij maken graag uw vergadering tot een succes.
Add a comment...

Post has attachment
Herberg Vlietzigt is een unieke locatie voor uw privéfeest of zakelijk event. U vindt bij ons diverse zalen die los of in combinatie kunnen worden ingezet. Met onze all-in arrangementen heeft u duidelijkheid. Dat maakt het organiseren van een feest bij ons letterlijk een compleet feest.
Add a comment...

Post has attachment
Op zoek naar een historische en bijzondere locatie voor uw huwelijk? Wij zijn een officiële trouwlocatie, landelijk gelegen aan de rand van Rijswijk tussen Delft, Den Haag, Westland en Voorburg in. Wij organiseren graag uw droomhuwelijk van ceremonie tot feestavond.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded