Profile

Cover photo
AMSM Clenstvo
Lives in Skopje
10 followers|32,693 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Или возилото на II Светска Војна...
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Малку ретро:) Се сеќавате ли на старата скопска кафана Кермес..
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Добро утро, тмурно утро...
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Каде и да одите не заборавајте да ја погледнете новата прегледна мапа за состојба на патиштата по градови на www.amsmspi.mk
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Малку ретро за почеток на неделата:) Добро утро ..
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Швајцарските Алпи, изворите на големите реки што течат низ Европа, убавите езера како Женевското, Нојшател, Циришкото и др. ја прават оваа земја предизвик за посета на сите вљубеници во природните убавини...Патувајте безгрижно во Швајцарија...
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Среќата зависи од нас... Добро утро
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
За да не се најдете „затечени“ доколку ви се дупне гумата од автомобилот на сред пат...
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
„Проклетството“ на бројот 13 започнува од Тајната вечера каде што присуствувале 13 луѓе, од кои 13-тиот бил Јуда... 
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Препознај го АМСМ партнер логото, покажи ја АМСМ членската картичка и добиј попуст! 
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Вака некако ни изгледа утрото денес...
 ·  Translate
1
Add a comment...

AMSM Clenstvo

Shared publicly  - 
 
Франција...земја на модата и романтиката и топ туристичка дестинација.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Skopje
Contact Information
Home
Phone
+389 2 3181 108
Email
Address
Ul. Mitropolit Teodosij Gologanov, br.51
Work
Phone
+389 2 3181 181
Basic Information
Gender
Male
Links