Profile cover photo
Profile photo
Mahabbah Aliesya
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
6 Bulan di SKTSG
Lame dah tak update blog. sedar tak sedar dah 6 bulan atau nak masuk 7 bulan aku bergelar guru di SK Taman Seri Gombak. Walaupun hakikatnya aku rasa sunyi hidup ni berjauhan dengan suami aku, namun aku kena kuat demi masa depanku. Orang berjaya pantang meng...
Add a comment...

Post has attachment
Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda
Salah satu kesilapan terbesar perniagaan yang sering lakukan ialah
mereka hanya fikir untuk memenuhi tabung mereka. Mereka tiada rasa hormat
terhadap pelanggan mereka, padahal pelangganlah sebenarnya yang menukarkan perniagaan
kepada perusahaan bisnes yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Memaksimakan Potensi Blog
Kita telah lihat sekilas bagaimana kuasa blogging boleh digunakan
untuk membuat urusniaga wang yang amat luas di Internet. Mari kita lihat
sekarang aspek-aspek ini secara terperinci. Pertama, mengapa blogging sangat-sangat popular? Blog mudah dibina dan and...
Add a comment...

Post has attachment
Jadi Kaya Dengan Minat
  Luangkan sedikit masa
berfikir tentang J.K. Rowling. Atau fikir tentang Roger Ebert. Atau fikir
tentang Donald Trump. Atau fikir tentang Paul Greengrass. Inilah orang-orang
yang amat kaya. Tetapi apa yang buatkan mereka kaya? Mereka menjadi kaya bukan
mel...
Add a comment...

Post has attachment
Aduhai Sahabatku TNF
TNF... Aku punya sahabat. Cukuplah aku perkenalkan dia sebagai Timah. Ya, dia sahabat aku, bukan kawan aku. Sebab timah sentiasa lebih daripada seorang kawan. Di saat aku mengecapi kebahagiaan bersama insan tersayang dibumi Tawau, di saat kesibukan aku seti...
Add a comment...

Post has attachment
Kota Kinabalu (Second Time Honeymoon)
7-9 Mac 2014. Cinta bersatu di bumi Kota Kinabalu. Aishah dari Tawau, Abang dari KL. Kami berjumpa di Kota Kinabalu. Subhanallah, bahagianya saat itu. KK jauh berbeza pembangunannya berbanding Tawau. Kami tiba di lapangan dalam pukul 6.00 petang. Then kami ...
Add a comment...

Post has attachment
Let's story
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Honeymoon Time..... Feeling Excited (First Station : Semporna)
Disebabkan Aishah ni masih lagi dalam latihan perguruan di Tawau, Sabah so buat masa ni Aishah hanya ajak husband Aishah honeymoon dekat Sabah jer ler dulu. Nanti ada rezeki InsyaAllah kita sama2 tunaikan impian nak honeymoon kat oversea, tempatnya masih ra...
Add a comment...

Post has attachment
Saat Dua Hati Bersatu
Assalamualaikum,  untuk kesekian kalinya baru dapat Aishah nak ceritakan sepanjang perjalanan majlis pertunangan, pernikahan, perkahwinan dan sambut menantu Aishah and suami (Fazli) di Pahang dan Terengganu. Acctually, ramai member2 tanya bila kau bertunang...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded