Profile cover photo
Profile photo
365 Romania
19 followers -
365 Romania iti propune sa descoperi Romania in 365 zile. Descopera Romania in 365 de zile.
365 Romania iti propune sa descoperi Romania in 365 zile. Descopera Romania in 365 de zile.

19 followers
About
Posts

Post has attachment
Nu ratați însă ocazia de a vedea Piazza della Signoria din Florenţa. Loggia dei Lanzi este un muzeu în aer liber cu sculpturi renascentiste pe care le puteți admira gratuit.
www.365Vacante.ro
#Tips #Florenta #Calatorii
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Parcul Național Defileul Jiului este unul dintre cele mai spectaculoase şi sălbatice defileuri din Carpati. Aici se pot descoperi încă peşteri, se pot face drumeţii şi se pot explora trasee montane virgine.
http://www.365romania.ro/natura/parcul-national-defileul-jiului
Add a comment...

Post has attachment
Escapade Adventure Park Zamora vă așteaptă cu trasee de escaladă în copaci, tiroliană, paintaball în pădure, tir cu arcul, tir cu pușca, trasee off-road în care voi veți putea fi șoferii.
http://www.365romania.ro/recreere/escape-adventure-park-zamora-busteni
Add a comment...

Post has attachment
Ansamblul de artă modernă de la Târgu Jiu este o capodoperă a geniului creator, Constantin Brâncuşi.
Întregul ansamblu monumental este un omagiu adus eroilor căzuţi în timpul primului război mondial.
http://www.365romania.ro/cultura/complexul-monumental-constantin-brancusi-targu-jiu
Add a comment...

Post has attachment
Muzeul Cinegetic Posada adăpostește la parter și cele două etaje o colecție impresionantă de peste 2400 de trofee grupate pe specii și o colecție de arme de vânătoare specifice diferitelor etape de evoluție ale omului.
http://www.365romania.ro/cultura/muzeul-cinegetic-posada
Add a comment...

Post has attachment
La 30 km de stațiunea Voineasa, pe o lungime de aproape 8 km, între Munții Lotrului și Munții Latoriței se întinde Lacul Vidra. Barajul este construit din piatra, lemn şi lut.
Pe lacul Vidra se mai poate practica pescuitul sportiv.
http://www.365romania.ro/natura/lacul-vidra
Add a comment...

Post has attachment
Parcul Natural Lunca Mureșului este una dintre rezervațiile naturale protejate la nivel național și internațional datorită speciilor de plante și pești rare, unele aflate pe cale de dispariție.
http://www.365romania.ro/natura/parcul-natural-lunca-muresului
Add a comment...

Post has attachment
În sala Tancred Bănățeanu a Muzeului Național al Țăranului Român, str. Monetăriei nr. 3, este deschisă în perioada 26 aprilie – 25 iunie 2017 expoziția Ținutul Buzăului.
Intrarea este liberă.
Buzoienii cunosc și mai păstrează vechile înțelesuri ale fiecărui loc, așa cum le-au aflat de la strămoșii lor. Știu izvoarele bune de băut, ca și izvoarele sărate cele mai potrivite pentru murături. Știu să caute chihlimbarul, pe care îl foloseau pentru a-și ghici soarta. Cunosc plantele bune de leac, ce se culeg în răstimpuri bine știute. Știu rostul ridicării de case pentru tot felul de locatari: case bătrânești din piatră, lemn sau paiantă, case țărănești cu prispe generoase și primitoare, conace boierești spectaculoase, dar și căsuțe de pomană, date de sufletul celor răposați, căsuțe care adăpostesc crucile de pomenire a morților, întâlnite la răscruci, în fața gospodăriilor ori pe câmp. Cunosc locurile rele pe care e bine să le ocolească, mai ales pe înserat sau dimineața, la mijitul zorilor. Și își amintesc povești care prefac locurile din preajma satelor în tărâmuri de basm, populate de balauri, căpcăuni sau uriași.
http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/tinutul-buzaului-privelisti-rosturi-povesti-ro.html
Add a comment...

Post has attachment
Parcul Natural Balta Mică a Brăilei format din 7 insule și ostroave și peste 50 de lacuri permanente sau temporare vă așteaptă pe cei ce iubiți natura cu 15 trasee turistice pe apă sau pe uscat sau pachete turistice pentru mai multe zile.
http://www.365romania.ro/natura/parcul-natural-balta-mica-a-brailei
Add a comment...

Post has attachment
𝟓 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐢 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭
Locuri unice din Romania, unele mai putin explorate dar deosebit de interesante: Trovantii din Valcea, Vulcanii Noroiosi si Focul Viu din Buzau, Gradina Zmeilor din Salaj si Lacul Albastru din Maramures.
http://www.365romania.ro/5-atractii-turistice-naturale-de-vizitat
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded