Profile cover photo
Profile photo
Almere & the City
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Leerlingen vragen spelers hemd van het lijf

Met het bezoeken van verschillende basisscholen is deze week de aftrap verricht van de Klassewerk Voetbalbokaal.

In tweetallen bezochten de selectiespelers van Almere City FC verschillende klassen voor een heuse ‘persconferentie’. Leerlingen van de groepen 5 t/m 8 vroegen de spelers het hemd van het lijf. Wat moet je er voor doen om profvoetballer te worden? Hoe belangrijk is gezonde voeding? En wat doen jullie zoal naast het voetbal? Het waren zomaar enkele vragen die werden opgeworpen.

Lees meer over dit bezoek op onze website:
http://almerethecity.nl/nieuws/leerlingen-vragen-spelers-hemd-van-het-lijf
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Klassewerk: Spelers Almere City FC official​ bezoeken scholen 

Over twee weken is het zover. Dan trappen we af met de eerste activiteit van ons schoolvoetbaltoernooi Klassewerk.
Onze spelers bezoeken dan de klassen die meedoen met dit toernooi.

Klassewerk is het toernooi waar alle klasgenoten mee doen! 
Lees meer hierover op onze website:
http://almerethecity.nl/nieuws/spelers-bezoeken-scholen-klassewerk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De Fair Play Cup 2015/2016 kent maandagavond de grote finale. Voorafgaand aan het duel tussen Almere City FC official en Sparta Rotterdam staan AS 80 en Sporting Almere tegenover elkaar in het Yanmar Stadion. Beide ploegen azen op de hoofdprijs.

Dat is de wisselbeker! Deze is momenteel nog in het bezit van Waterwijk, maar krijgt maandagavond dus een nieuwe bestemming. Bovendien is er nog een extra prijs aan het veroveren van de Fair Play Cup gekoppeld. Het winnende team krijgt namelijk een training aangeboden, die wordt geleid door een aantal spelers uit de A-selectie van Almere City FC.

Lees meer over de grote finale op onze site: http://almerethecity.nl/nieuws/grote-finale-fair-play-cup
Photo
Add a comment...

Post has attachment
40 jonge voetballers die elkaar vinden op het veld, dat is FC Zondagschot tijdens de vakantie. https://t.co/fM4fSmnbT6 #jeugdvoetbal #Almere
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ballen met de buurt wint aan populariteit!

Steeds meer nieuwsgierige voetballiefhebbers nemen een kijkje bij ons wijkenvoetbal. Het is behoorlijk druk op donderdagavond. Ontspannen voetballen in het Yanmar-stadion met andere wijkbewoners die dit leuk en gezellig vinden. Dat is Ballen met de Buurt.
Voor de wedstrijd tegen FC Volendam namen twee wijkteams het tegen elkaar op in het Yanmar-stadion. Partners, kinderen en soms zelf een ouder op de tribune keken met veel plezier naar de 35 plussers uit twee buurten van Almere-Buiten. Onder aanmoediging en gejuich werd deze vriendschapspot een waar spektakel! De eindstand was 7-6 winst voor de Eilandenbuurt.

Ook een voorwedstrijd spelen met jouw buurtteam? Dat kan! Stuur een mail naar thecity@almerecity.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ballen met de Buurt (11 feb)

Een mooi gezicht! Bijna 40 Almeerse wijkbewoners voetballen in het Yanmar-stadion. Puur voor ontspanning en lol. Er wordt gelachen, gepraat en, eerlijk is eerlijk, soms ook nog heel behoorlijk gevoetbald. Allemaal verschillende mensen van verschillende achtergronden en leeftijden. Om trots op te zijn!

Voorwedstrijd 18 feb

Ze zijn er klaar voor hoor! Aanstaande vrijdag de eerste voorwedstrijden met wijkteams van 'Ballen met de buurt'.
Zeven tegen zeven in het Yanmar-stadion voor de wedstrijd tegen FC Volendam. Partners en kinderen op de tribune. Dit belooft wat! Kijk voor meer informatie over dit project op:

http://almerethecity.nl/nieuws/buurtbewoners-trappen-af
Buurtbewoners trappen af
Buurtbewoners trappen af
almerethecity.nl
Add a comment...

Post has attachment
Elke zondagochtend bieden wij jonge liefhebbers van voetbal de mogelijkheid om te sporten en andere kinderen te ontmoeten. Vanochtend hebben wij weer een geslaagde FC Zondagschot- training met 65 jonge bikkels gedaan.

Zien wij jou volgende week ook bij FC Zondagschot? Wij trainen van 9.00-10.15 uur.

Wil jij graag nog beter worden in voetbal? Kijk dan eens op: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=486257174894880&id=458955307625067
Photo
Add a comment...

Post has attachment
EXTRA EXTRA, read all about it!

Morgen valt de krant van Almere City FC official bij u op de mat. In deze editie vindt u ook informatie over Almere and the City.

Veel leesplezier!
Photo
Photo
12-02-16
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Succesvolle kick-off Playing for Success ontwikkelgroep

De officiële kick-off van de Playing for Success ontwikkelgroep vond plaats op woensdag 13 januari in de businesslounge van Almere City FC. Het doel hiervan is om te komen tot PfS-scholen. Samen met het basisonderwijs en voortgezet onderwijs slaat Playing for Success de handen ineen, om gezamenlijk nieuwe lessen te ontwikkelen. Een uniek project om het onderwijs te vernieuwen.

Playing for Success is een effectieve manier om kinderen in een niet schoolse omgeving hun zelfvertrouwen en daarmee hun nieuwsgierigheid terug te laten vinden. Bij deze maatschappelijke activiteit worden leerlingen meegenomen naar een uitdagende en inspirerende plek buiten school: het Yanmar stadion als leslokaal!

Kinderen willen leren, willen zich ontwikkelen en zijn nieuwsgierig. Soms zijn er echter omstandigheden dat het even wat minder gaat. Dat het zelfvertrouwen even weg is. Dan kan Playing for Success helpen.

Lees meer over dit speciale project op onze website:

http://almerethecity.nl/nieuws/succesvolle-kick-playing-success-ontwikkelgroep

http://almerethecity.nl/project/playing-success
Playing for success
Playing for success
almerethecity.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded