Profile cover photo
Profile photo
Shazwani Nasa
19 followers
19 followers
About
Shazwani's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
**
Hello guys. I just started Youtube Channel Check Out, Like and Subscribe.

Post has attachment
Cheap Real Techniques Brushes by Samantha Chapman : Selling at LOWER PRICE
Assalamualaikum and Hello everyone! wow, it has been more than one month i haven't write a blog, really really busy with a new job and being a wife. I wanted to write about my vacation in Krabi but I cannot find a good time to spent to write about it. Myb n...

Post has attachment
Bride To Be, I'm A Wife : Review Henna, Inai by Piqa Henna
Assalamualaikum w.b.t. Ini entry ke 3 untuk hari ni, huhu, penat jariku menulis. Btw, aku nak kongsikan inai atau henna yang dihasilkan oleh Piqa Henna. Actually 2 bulan sebelum majlis masa aku tgk survey2 vendor inai, aku ada jumpa satu ni yang charge RM15...

Post has attachment
Bride To Be, I'm a Wife : Review Make Up Nikah, Sanding dan Tandang by Kak Anis, Sentuhan Alfa
Assalamualaikum w.b.t. Reminder: gambar2 yang akan aku share ni memang lansung tak difilter atau di edit. Gambar diambil dengan hp samsung note ku yang dah retak skrinnya, so gambar bertandang baju kaer peach tu jadi kabur2 sikit sbb skrin depan dan retak, ...

Post has attachment
Bride To Be : Review Pelamin Rumah by D'azzuieena Bridal
Assalamualaikum w.b.t. Remember my last post regarding vendor Shayana Creation yang berapa aku tak suka yang dari Klang yang ambil duit deposit aku then 2 bulan sebelum majlis awal2 dah ckp dgn aku "tempahan pelamin rumah dibatalkan dan deposit tak dipulang...
Wait while more posts are being loaded