Profile cover photo
Profile photo
Райц-2
4 followers -
Рекламна агенция Райц-2 - 19 години професионализъм
Рекламна агенция Райц-2 - 19 години професионализъм

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Мобилна изложба на открито, подготвена от Райц-2 в Самоков

Рекламна агенция Райц-2 подготви и реализира мобилна #изложба на открито в гр. Самоков. Изложбата е по #проект „Културната идентичност на #Самоков в духа на културното многообразие на единна #Европа”. Основната цел на проекта е чрез #мобилнаизложба на открито да се създадат условия за представяне на културната идентичност на града и същевременно да се даде възможност за повишаване на информираността на местната общност и гостите на региона относно значението и ролята на #ЕС. Експозицията е открита по случай #ДенянаЕвропа и е свързана с #председателството на България на #Съвета на Европа.
Мобилната изложба включва осем двустранни осветени #информационнитабла, поставени в центъра на Самоков до края на председателството на България. Таблата са с #металнаконструкция размер 2,20/2 м., с водоустойчив #шперплат върху който са поставени постерите от #PVCфолио с печат висока резолюция. Представени са културно историческите #забележителности, #снимки от чествания и #обичай и #фотографии от културни мероприятия. Всяко табло е с различен цвят за фон, което създава ефектен колорит. Освен подвижните платна към изложбата е разпечатена информационна брошура, даваща необходимата информация за проекта и неговото изпълнение.
Рекламна агенция Райц-2 е с дългогодишен опит в сферата на #външнатареклама. Агенцията може да подготви ефектно представяне по време на всякакви мероприятия и инициативи.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Продуктов каталог и рекламни пластмасови кофи за фирмата Granit
Рекламна агенция #Райц-2 изготви рекламен каталог и брандира рекламни пластмасови #кофи за фирма #Granit. Granit е немска фирма предлагаща резервни части за селскостопанска техника, строителни машини, автомобили и товарни превозни средства.
Във връзка с изложението #БАТААГРО 2018 от фирмата са подготвили продуктов каталог и рекламни #пластмасовикофи. Изложението е от 15 до 18 май в Стара Загора, като на него ще присъстват едни от най-големите и престижни компании за #агротехника у нас, #земеделскипроизводители и държавни институции. Ще бъдат представени тенденциите, новите технологии и иновации в #агробизнеса. Фирмата Granit ще бъде представена на необходимото ниво. Продуктовият #каталог е формат #А4, 12 страници пълноцветен #офсетовпечат с корици 150 гр. мат. ламинат. Дизайнът е практичен и създава необходимото удобство при разглеждане на продуктите.
Пласмасовите кофи са атрактивен акцент, допълващ представянето на фирмата по време на изложението. Кофите са в червен цвят с бяло лого от #PVC фолио. Решението те да бъдат раздавани като рекламен материал е изключително оригинално и определено оставя запомнящи се впечатления.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламна агенция #Райц-2 изготви за #Knauf рекламни #кутии, представящи иновативните #гипсовиплоскости - Knauf Cleaneo Akustik. Компанията KNAUF предлага изключително богата гама от продукти в съвременното #строителство - от цялостни #енергоефективнисистеми до довършителни работи в #интериора на сградите. #KnaufCleaneoAkustik са перфорирани плоскости, съдържащи в гипсовото си ядро специални #каталитичнивещества, чрез които преобразуват миризливи и вредни вещества в безвредни, като същевременно подобряват #акустиката в помещенията. Подходящи са за #офиси, #училища, #детскиградини, #здравнизаведения, #жилища и #ресторанти.
Кутиите са с размер 15/7,5 см., изработени от картон 280 гр. Размерите им са прецизно съобразени с разположените в тях продукти, представящи как са изработени гипсовите плоскости – квадратно парче от перфорирана гипсова плоскост Knauf Cleaneo Akustik и пакетче #зеолит. В комплекта е включена рекламна листовка с полезна информация за приложението на плоскостите.
Рекламна агенция Райц-2 е със сериозен опит в подготвянето на оригинални рекламни идеи и тяхното качествено и успешно реализиране. Екипът на агенцията е с дългогодишен опит в сферата на рекламата, което е сериозно предимство при разработването на иновативни рекламни идеи и продукти.
https://www.facebook.com/raitz2/

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламни листовки, изготвени от Райц-2 за SZ Fighters

Рекламна агенция #Райц-2 изготви и отпечати рекламни листовки за SZ Fighters – онлайн магазин за висококачествени #спортни стоки и #хранителнидобавки. #SZFighters е продуктова линия специализирана за всякакви видове аксесоари за различни видове спортове, #фитнес, #бокс, #карате, #борба. В онлайн магазина може да бъде намерена полезна информация за всичко свързано със #спортните храни и добавки, как да се избере подходящия продукт, както и готови #фитнеспланове. Публикуват се статии с полезно съдържание от света на #спорта, видеоуроци и продуктови представяния.
Рекламните листовки са двустранен пълноцветен #дигиталенпечат, върху хартия 150 гр. мат. Дизайнът представя спортната насоченост на предлаганите продукти. Печатна реклама на онлайн магазин е успешно решение за достигане на тези клиенти, които не са толкова активни в интернет пространството.
Рекламна агенция Райц-2 предлага висококачествен #офсетов и дигитален печат. Агенцията предлага също разнообразни рекламни материали и #сувенири за всякакви фирмени събития и рекламни кампании. Индивидуалният подход и професионалното отношение гарантират успешен резултат.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламна агенция #Райц-2 брандира офис на компанията за #бързикредити #CrediHelp. CrediHelp е небанкова финансова институция, предоставяща бързи #паричнизаеми. За офисите в София – ж.к. Люлин, Дианабад и Банишора, както и за офисите в градовете Радомир и Ботевград от Рекламна агенция Райц-2 са подготвени печат на #фолио с висока резолюция, рязано #PVC фолио пясъкоструй и облепване на дограма с #PVCфолио. Основната част на стъклените витрини е брандирана с #пясъкоструйнофолио на ленти, които са по-обемни в долната част и по-тънки в горната. Създава се ефект на постепенно матиране на стъклата, като по този начин се ограничава видимостта отвън, без да се затъмняват помещенията. За офисите в ж.к. Дианабад и Радомир са подготвени по 3 различни табели от #коматекс 5 мм с директен печат върху тях. За офиса в ж.к. Люлин са подготвени 4 бр. #конструкции с немски #промазанвинил, а за офиса в ж.к. Дианабад специална #светещареклама с #диодниленти, с размер 3/0,60 м.
Рекламна агенция Райц-2 разполага с модерно оборудване с което може да изпълни всеки един проект от дизайна до монтажа с различни видове PVC фолио. Райц-2 предлага #брандиране на офиси, магазини, външни и вътрешни помещения. Агенцията предлага висококачествен #широкоформатенпечат върху различни видове винил за изготвяне на рекламни пана и #рекламниконструкции. Рекламните #дизайнери на фирмата могат да предложат цялостен проект за визия на Вашия офис, магазин или работно помещение.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламни химикалки, чанти и торбички за 3М

Рекламна агенция #Райц-2 подготви дизайна и брандира рекламни #химикалки, #чанти и #торбички за 3М. 3М е международна фирма, използваща иновативни решения и #новитехнологии в различни сфери на икономиката - #здравеопазване, #енергетика, автомобилна индустрия, #безопасност, #комуникации, #транспорт и др. за подобряване качеството на живота.
Във връзка с представяне на фирмата на международна конференция, от рекламна агенция Райц-2 са подготвени #рекламнихимикалки, чанти и торбички. #Чантите са представителни, в сив цвят, с два варианта на логото на компанията. Единият вариант е двуцветен #ситопечат в червено и черно, а другият е пълноцветен #флексопечат. Торбичките са практични с възможността да се сгъват и прибират с цип до големината на #портмоне. Те са бели, от нетъкат текстил, с двуцветен печат в червено и черно. Общата визия на рекламните материали представя фирмата по запомнящ се начин и на необходимото ниво.
Рекламна агенция Райц-2 предлага богат избор на #рекламнисувенири, #бизнесподаръци и аксесоари. Експертите от агенцията ще Ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни материали и #сувенири за Вашия бизнес, включително възможностите за #брандиране върху тях.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламни брошури за Pik&M Invest

Рекламна агенция #Райц-2 изготви и отпечати брошури за #Pik&M Invest с рекламна информация за предлаганите от фирмата продукти и услуги. ПИК енд М Инвест е компания предлагаща #строителниматериали с доказано качество и утвърдени стандарти. Фирмата предлага още специализирани услуги по #ремонт и #довършителниработи при монтаж на нови #съоръжения заедно с включен #транспорт. ПИК енд М Инвест предлага #арматурножелязо, #арматурнизаготовки, #профили, #ламарина, #конструкции и #сандвичпанели, #сортовпрокат и #ограднимрежи.
Рекламните брошури са с размер 16/23 см, пълноцветен #офсетовпечат с високо качество. Дизайнът представя основната дейност на Pik&M Invest, предлаганите продукти, материали и услуги, както и фирмите партньори. #
Рекламна агенция Райц-2 предлага офсетов и #дигиталенпечат с високо качество. Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на #рекламниматериали. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Дизайнерски етикети за вино, произведено и бутилирано в гр. Поморие

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати #етикети за #вино с оригинален дизайн, изготвен от графичните дизайнери на агенцията. Етикетите са с размер 8,8/11,5 см. и 7/10 см. и са отпечатени на #стикери с рязан гръб. Това позволява те да бъде поставяни ръчно и лесно. #Виното, за което са отпечатени е #домашно, #произведено и #бутилирано в гр. #Поморие. Поморийският регион се слави с производството на хубави #натурални #вина. Илюстрацията на #старакъща на етикета оставя впечатление за стари #традиций в съчетание с прекрасна #природа и натурални продукти. Представени са основните качества на виното – #домашнопроизводство, без никаква химия.
Рекламна агенция Райц-2 предлага #офсетовпечат с професионално качество. Агенцията разполага със собствена #печатнабаза с възможност за поемане на повече и по-обемни поръчки. За екипа от Райц-2 е важно да предостави на клиентите възможност за цялостни решения в #печатнатареклама с високо качество на оптимална цена.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламна билборд кампания за Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски”

Рекламна агенция #Райц-2 подготви и реализира рекламна #билборд кампания за Софийската #духовна #семинария „Св. Йоан Рилски” във връзка със стартиралия #прием на #ученици от цялата страна. Духовната семинария е със статут на средно #общообразователно #училище, с програми по всички общообразователни предмети, съгласно #нормативните изисквания на МОМН и допълнителна #богословска подготовка.
Рекламната кампания се състои в организирането на #билбордреклама - от идейния #проект, #планиране на подходящото позициониране, до изработката и монтажа на отделните #билбордове. Използвани са множество билборд #позиции, съобразени с подходящите области и #населениместа, чийто ученици биха имали интерес за #кандидатстване в семинарията. Дизайнът на билбордовете е съобразен с тематиката на обучението, без излишни подробности, като основната информация е ясно забележима. От лявата страна е представен #храмът на семинарията - #Св.ЙоанРилски, който е изграден през 1903 г.
Рекламна агенция Райц-2 е с многогодишен опит във външната #реклама и разполага със собствена национална мрежа от билбордове, което позволява внимателното планиране и избор на подходящите места за една ефективна #рекламнакампания. Дизайнерският екип на Райц-2 може да предложи подходящ проект, съобразен с целите на клиента и отговарящ на спецификите на проектите за билбордове.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Външна рекламна табела за ЗПТ Трейд ЕООД

Рекламна агенция #Райц-2 изработи външна рекламна табела за ЗПТ Трейд ЕООД. Дружеството е повече от двадесет години на българския и международен пазар на #метали. ЗПТ Трейд ЕООД е директен #вносител на висококачествена СВ, ГВ и #поцинкована #ламарина, както и на сортов #прокат. Фирмата предлага услугите горещо и #електролитно #поцинковане, #хидротест на #тръби и #дефектоскопия.
Външната #рекламнатабела е 2/3 м. с гръб от еталбонд и 12 сантиметрови #алуминиеви страници. Лицето е от цветен #поликарбонат в тъмно син цвят. Табелата е с вградено #лед #осветление. Рекламната табела е внимателно монтирана от екипа на Райц-2 върху специална #керамична #облицовка. Създадена е представителна външна визия, която да откроява фирмата. Рекламна агенция Райц-2 предлага изработване по поръчка на различни видове табели за #външнареклама. Благодарение на модерното оборудване с което разполага, агенцията може да изпълни всеки проект в зависимост от желанието на клиента и поставените цели.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded