Profile cover photo
Profile photo
Райц-2
3 followers -
Рекламна агенция Райц-2 - 19 години професионализъм
Рекламна агенция Райц-2 - 19 години професионализъм

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Рекламна агенция #Райц-2 брандира офис на компанията за #бързикредити #CrediHelp. CrediHelp е небанкова финансова институция, предоставяща бързи #паричнизаеми. За офисите в София – ж.к. Люлин, Дианабад и Банишора, както и за офисите в градовете Радомир и Ботевград от Рекламна агенция Райц-2 са подготвени печат на #фолио с висока резолюция, рязано #PVC фолио пясъкоструй и облепване на дограма с #PVCфолио. Основната част на стъклените витрини е брандирана с #пясъкоструйнофолио на ленти, които са по-обемни в долната част и по-тънки в горната. Създава се ефект на постепенно матиране на стъклата, като по този начин се ограничава видимостта отвън, без да се затъмняват помещенията. За офисите в ж.к. Дианабад и Радомир са подготвени по 3 различни табели от #коматекс 5 мм с директен печат върху тях. За офиса в ж.к. Люлин са подготвени 4 бр. #конструкции с немски #промазанвинил, а за офиса в ж.к. Дианабад специална #светещареклама с #диодниленти, с размер 3/0,60 м.
Рекламна агенция Райц-2 разполага с модерно оборудване с което може да изпълни всеки един проект от дизайна до монтажа с различни видове PVC фолио. Райц-2 предлага #брандиране на офиси, магазини, външни и вътрешни помещения. Агенцията предлага висококачествен #широкоформатенпечат върху различни видове винил за изготвяне на рекламни пана и #рекламниконструкции. Рекламните #дизайнери на фирмата могат да предложат цялостен проект за визия на Вашия офис, магазин или работно помещение.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламни химикалки, чанти и торбички за 3М

Рекламна агенция #Райц-2 подготви дизайна и брандира рекламни #химикалки, #чанти и #торбички за 3М. 3М е международна фирма, използваща иновативни решения и #новитехнологии в различни сфери на икономиката - #здравеопазване, #енергетика, автомобилна индустрия, #безопасност, #комуникации, #транспорт и др. за подобряване качеството на живота.
Във връзка с представяне на фирмата на международна конференция, от рекламна агенция Райц-2 са подготвени #рекламнихимикалки, чанти и торбички. #Чантите са представителни, в сив цвят, с два варианта на логото на компанията. Единият вариант е двуцветен #ситопечат в червено и черно, а другият е пълноцветен #флексопечат. Торбичките са практични с възможността да се сгъват и прибират с цип до големината на #портмоне. Те са бели, от нетъкат текстил, с двуцветен печат в червено и черно. Общата визия на рекламните материали представя фирмата по запомнящ се начин и на необходимото ниво.
Рекламна агенция Райц-2 предлага богат избор на #рекламнисувенири, #бизнесподаръци и аксесоари. Експертите от агенцията ще Ви помогнат да изберете най-подходящите рекламни материали и #сувенири за Вашия бизнес, включително възможностите за #брандиране върху тях.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламни брошури за Pik&M Invest

Рекламна агенция #Райц-2 изготви и отпечати брошури за #Pik&M Invest с рекламна информация за предлаганите от фирмата продукти и услуги. ПИК енд М Инвест е компания предлагаща #строителниматериали с доказано качество и утвърдени стандарти. Фирмата предлага още специализирани услуги по #ремонт и #довършителниработи при монтаж на нови #съоръжения заедно с включен #транспорт. ПИК енд М Инвест предлага #арматурножелязо, #арматурнизаготовки, #профили, #ламарина, #конструкции и #сандвичпанели, #сортовпрокат и #ограднимрежи.
Рекламните брошури са с размер 16/23 см, пълноцветен #офсетовпечат с високо качество. Дизайнът представя основната дейност на Pik&M Invest, предлаганите продукти, материали и услуги, както и фирмите партньори. #
Рекламна агенция Райц-2 предлага офсетов и #дигиталенпечат с високо качество. Райц-2 нееднократно е доказала своята оригиналност и ефективност при изготвянето на #рекламниматериали. Рекламните дизайнери на фирмата могат да предложат интересни идеи за реклама и тяхното успешно реализиране.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Дизайнерски етикети за вино, произведено и бутилирано в гр. Поморие

Рекламна агенция Райц-2 изготви и отпечати #етикети за #вино с оригинален дизайн, изготвен от графичните дизайнери на агенцията. Етикетите са с размер 8,8/11,5 см. и 7/10 см. и са отпечатени на #стикери с рязан гръб. Това позволява те да бъде поставяни ръчно и лесно. #Виното, за което са отпечатени е #домашно, #произведено и #бутилирано в гр. #Поморие. Поморийският регион се слави с производството на хубави #натурални #вина. Илюстрацията на #старакъща на етикета оставя впечатление за стари #традиций в съчетание с прекрасна #природа и натурални продукти. Представени са основните качества на виното – #домашнопроизводство, без никаква химия.
Рекламна агенция Райц-2 предлага #офсетовпечат с професионално качество. Агенцията разполага със собствена #печатнабаза с възможност за поемане на повече и по-обемни поръчки. За екипа от Райц-2 е важно да предостави на клиентите възможност за цялостни решения в #печатнатареклама с високо качество на оптимална цена.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Рекламна билборд кампания за Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски”

Рекламна агенция #Райц-2 подготви и реализира рекламна #билборд кампания за Софийската #духовна #семинария „Св. Йоан Рилски” във връзка със стартиралия #прием на #ученици от цялата страна. Духовната семинария е със статут на средно #общообразователно #училище, с програми по всички общообразователни предмети, съгласно #нормативните изисквания на МОМН и допълнителна #богословска подготовка.
Рекламната кампания се състои в организирането на #билбордреклама - от идейния #проект, #планиране на подходящото позициониране, до изработката и монтажа на отделните #билбордове. Използвани са множество билборд #позиции, съобразени с подходящите области и #населениместа, чийто ученици биха имали интерес за #кандидатстване в семинарията. Дизайнът на билбордовете е съобразен с тематиката на обучението, без излишни подробности, като основната информация е ясно забележима. От лявата страна е представен #храмът на семинарията - #Св.ЙоанРилски, който е изграден през 1903 г.
Рекламна агенция Райц-2 е с многогодишен опит във външната #реклама и разполага със собствена национална мрежа от билбордове, което позволява внимателното планиране и избор на подходящите места за една ефективна #рекламнакампания. Дизайнерският екип на Райц-2 може да предложи подходящ проект, съобразен с целите на клиента и отговарящ на спецификите на проектите за билбордове.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Външна рекламна табела за ЗПТ Трейд ЕООД

Рекламна агенция #Райц-2 изработи външна рекламна табела за ЗПТ Трейд ЕООД. Дружеството е повече от двадесет години на българския и международен пазар на #метали. ЗПТ Трейд ЕООД е директен #вносител на висококачествена СВ, ГВ и #поцинкована #ламарина, както и на сортов #прокат. Фирмата предлага услугите горещо и #електролитно #поцинковане, #хидротест на #тръби и #дефектоскопия.
Външната #рекламнатабела е 2/3 м. с гръб от еталбонд и 12 сантиметрови #алуминиеви страници. Лицето е от цветен #поликарбонат в тъмно син цвят. Табелата е с вградено #лед #осветление. Рекламната табела е внимателно монтирана от екипа на Райц-2 върху специална #керамична #облицовка. Създадена е представителна външна визия, която да откроява фирмата. Рекламна агенция Райц-2 предлага изработване по поръчка на различни видове табели за #външнареклама. Благодарение на модерното оборудване с което разполага, агенцията може да изпълни всеки проект в зависимост от желанието на клиента и поставените цели.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ЧЕСТИТА #БАБА #МАРТА!

Рекламна агенция Райц-2 пожелава на всички свои клиенти и партньори топла и успешна пролет с нови и хубави изненади!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Изложбен щанд за община Самоков и курорта Боровец на изложението Ваканция/Спа Експо 2018 г.

Рекламна агенция #Райц-2 изработи и монтира #щанд на община #Самоков и курорта #Боровец във връзка с изложението #Ваканция/Спа Експо 2018 г. Изложението представя фирми и специалисти от #туристическата индустрия. Компаниите избират Ваканция/Спа Експо като платформа, за да покажат своите #дестинации, продукти и услуги. На изложението присъстват браншови организации, #туроператори, #туристическиагенции, #хотели и #курорти, общини, #спа и #уелнес центрове, фирми предлагащи #хотелско, спа и #фитнес оборудване, специализирани агенции за #еко и #селскитуризъм, #забавления, #атракции и #спортни клубове.
Щандът на община Самоков и курорта Боровец, като цялостно решение, представя природната красота на общината в съчетание с предлаганите туристически услуги и фестивали. Рекламна агенция Райц-2 е с дългогодишен опит в рекламата на #туристическиуслуги. Агенцията предлага изготвянето на цялостна концепция за визията и целите на #изложбени #щандове от идеята на клиента до готовия щанд.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Може да зарадвате своите партньори, клиенти и приятели с приятна изненада – бутилка #вино с дизайнерски етикет, изработен от графичните дизайнери на Рекламна агенция #Райц-2. Агенцията предлага оригинален дизайн, създаващ празнично настроение и оставящ незабравими спомени. За #влюбените чудесна ненатрапчива изненада може да бъде малко #сърчице от фолио или друг материал, залепено в подходящия момент на подходящо място. Понякога малкият жест на внимание създава по-добри впечатления от скъпите подаръци и излишната показност.
В България, деня на #лозаря #ТрифонЗарезан и деня на #влюбените св. #Валентин все по-често се празнуват заедно. Хубаво е да има #любов и #вино на едно място. Хубаво е и че всеки може да празнува това което иска и което му харесва. Празниците носят радост и весели спомени. Рекламна агенция Райц-2 може да превърне Вашия празник в незабравимо преживяване.
https://www.facebook.com/raitz2/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Отличници и #награди на международно състезание в училище St. George International School

С помощта на Рекламна агенция #Райц-2 бяха подготвени наградите за #училище #St.George International School във връзка с провеждането на международно #състезание за #ученици THE #WORLD SCHOLAR’S #CUP 2018 SOFIA ROUND. В състезанието взеха участие 200 #деца от различни държави в различни възрастови групи. За втора поредна година училище St. George International School е домакин на подобно събитие. Училището се развива и предоставя висококонкурентно #образование на своите ученици. Получените #награди на състезанието от участниците от St. George са красноречиво доказателство за високата степен на престижното #обучение.
Рекламна агенция Райц-2 предлага #организираненасъбития по разнообразни поводи – #корпоративнипартита, #тиймбилдинг, #конференции, #рекламникампании, обществени и частни инициативи, #промоции, #коктейли и лични #празници. Доверете се на професионализма на екипа от агенцията за организацията и провеждането на Вашите специални събития.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded