Profile cover photo
Profile photo
Slotenmaker Guus
About
Slotenmaker Guus's posts

Post has attachment
U heeft het misschien wel eens meegemaakt, trekt u net de deur achter u dicht, komt u erachter dat uw sleutel nog binnen ligt. Dit overkomt de meeste mensen wel eens. Het is natuurlijk zaak in dit geval zo snel mogelijk weer binnen bij uw sleutel te komen. Er bestaan verschillende oplossingen voor het probleem. Bijvoorbeeld via een openstaand raam het huis weer binnen klimmen. Als er geen simpele oplossing voorhanden is kunt u echter het beste de slotenmaker bellen. Deze heeft uw slot in een mum van tijd weer open zonder schade. http://slotenmakers-utrecht.nl/verschillende-oplossingen-buitensluiting

Post has attachment
Inbrekers hebben tegenwoordig tal van handige manieren om snel uw woning binnen te komen. Dit doen zij niet meer door een deur te forceren met een koevoet of een steen door de ruit te gooien, maar ze forceren het slot. Hierdoor staan ze binnen een mum van tijd en zonder veel lawaai te maken in uw woning. Is uw slot geforceerd? Dan moet uw slot vervangen worden. Maar kunt u uw slot zelf vervangen?

Post has attachment
De inbraakmethode kerntrekken is de laatste jaren ongekend populair geworden onder inbrekers. Bij deze methode trekt een inbreker de cilinder uit het slot, waardoor het nog maar een kleine moeite is om een woning binnen te komen. Kerntrekken is vooral aantrekkelijk bij huizen met verouderde sloten. 

Post has attachment
Vrijwel alle huizen in Nederland hebben de voordeur aan de straatkant, waardoor nagenoeg iedereen de deur kan bereiken. Dit geldt dus ook voor inbrekers. Daarom is het zaak om ervoor te zorgen dat de voordeur van uw woning met kwalitatieve sloten beveiligd is. U kunt ervoor kiezen om uw voordeur te voorzien van een cilinderslot in combinatie met bijzetsloten, maar dit is tegenwoordig lang niet meer de meest veilige manier om uw deur mee te vergrendelen. 

Post has attachment
Wanneer u onverhoopt te maken krijgt met een inbraak is één van de eerste dingen die u doet het bellen van een slotenmaker om braakschade aan uw sloten te herstellen. U wilt uw woning weer veilig kunnen afsluiten om inbrekers geen tweede kans te geven en bovendien zal het een veiliger gevoel geven wanneer een slotenmaker vakkundig uw sloten heeft vervangen. 

Post has attachment
Bent u buitengesloten doordat het slot kapot is? Dit is erg vervelend omdat u hierdoor onmogelijk naar binnen kan. Wij adviseren u om hiervoor een slotenmaker te bellen. Een slotenmaker kan uw slot verwijderen en een nieuwe installeren. Wij staan 24/7 voor u klaar!

U kunt uw huis nog beter beveiligen door een beveiligingscamera te laten installeren. Hiermee kunt u alles buiten in de gaten houden vanuit uw woonkamer. Onze slotenmakers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keus.

Post has attachment
Wilt u uw huis nog beter beveiligen? Schaf dan een alarmsysteem aan. Tegenwoordig zijn alarmsystemen betaalbaar en makkelijk te installeren. Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Klik dan op de link. 

Laat uw sloten altijd vervangen door een erkende slotenmaker uit de buurt. Op deze manier voorkomt u eventuele schade en weet u zeker dat de sloten van goede kwaliteit zijn. Onze slotenmakers kunnen u 24/7 helpen!

Post has attachment
Bent u het zat om elke keer maar weer uw sleutels kwijt te raken? Om u hierbij te helpen hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. Klik op de link om verder te lezen. 
Wait while more posts are being loaded