Profile cover photo
Profile photo
Zarini Junita
12 followers
12 followers
About
Zarini Junita's posts

Post has attachment
Hasil Tangan Terakhir Di Sekolah Lama....
Assalamualaikum.... Saja ler nak share... hasil tangan akak yang tak seberapa... yang terakhir kat sekolah lama... Sebuah mural bertemakan Under The Sea...  Sebelum ni ada gak akak lukis mural-mural lain, tapi habis semua dah dipadam masa bangunan sekolah d...

Post has attachment
Kat sekolah baru.... Semangat pun kena mau baru....
Assalamualaikum.... Hari ni 6 April 2014.... dah lama akak tak update blog... Memang cam malas sikit dah sekarang... Ape nak cerita yer? Hari ni genap seminggu dah akak bertugas di sekolah baru... Pertukaran ni pun agak mengejut... Akak pun tak bersedia nak...

Post has attachment
Jom buat felt pillow...
Salam semua... Dah lama jugak akak tak update blog... Berhabuk dah... Tapi apepun akak tetap datang jenguk sini sekali-sekala baca komen dari pengunjung yang sudi beri komen... Dua hari lepas ni la keje akak, sibuk menjahit felt pillow.... Nak melukis cam m...

Post has attachment

Post has attachment

Wait while more posts are being loaded