Profile cover photo
Profile photo
Tebuan Kuneng
561 followers
561 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Assalamualaikum...hai..apa habaq semua? kabare kencane ku semua??hahaha kan da terspeaking jawa nih..hahahaa... diharap semuanya sihat2 sentiasa disamping org2 tersyg...Insha ALLAH..=) semalam aku komen kt blog encik numan tu...siot ler dia kate  blog aku d...
Add a comment...

Post has attachment
Bila org perasan diri ko berbeza...
Seringkali. aku. menduga  seringkali ini terjadi  segala rahsia sudah ku tahu  rupanya aku tak dicintai cik s: wei...tanye sikit boleh? aku: yes...what?? cik s: sejak lepas training XXX..ko da mcm tak ceria...mcm muram jer..senyap..           ko fikir pasal...
Add a comment...

Post has attachment
Hujan Sepi
''Hujan... terus turun Mendengar sayu sepinya hati Menanti kembalinya irama hati Pengubat mimpi jiwa terisi'' pagi tadi dalam pkul 10...aku pergi ke cafe tmpt aku bekerja... niat di hati nk membeli something tuk breakfast...then da siap aku byr sumer...time...
Add a comment...

Post has attachment
Ada Gembira...Ada Duka
Assalamulaikum........tak lewat utk aku ucapkan kpd rkn2 blogger serta pelawat2 blog aku...SELAMAT TAHUN BARU 2016......cepat betul masa berlalu...huhu..sedih lak rasa... Bulan lepas...aku n family aku(mak,akak,adik permpuan n ank sedara lelaki aku)...ikot ...
Add a comment...

Post has attachment
Teringat...
Tgh dok lyn lagu Aku Cinta Kamu by Haziq Putera...tetiba aku teringat lak kt sorg member aku mase kt politeknik dulu...hahaha nama dia ruzaimi...orangnye x de la pendek mane..tp rendah sikit dari aku la...muka dia bulat...kurus...pastu ade jggut seciput bwh...
Add a comment...

Post has attachment
Hari Ini...
aku: camne kete awk? ok si dia: kene tinggal kt bengkel..standby 4-500 kot..huhu si dia: awak da balik keje ke? aku: baru nk balik ni wak....(time nih aku tgh beli brg dapur kt giant) si dia: oooo...ok awak..hati2 k si dia: sy nak pegi masjid nanti..nak iko...
Add a comment...

Post has attachment
Dak GAnuuuu kiteee...
Baru nih..aku ade kenal dgn sorang mamat nih... aku pggil dia dak ganu jer..sbb dia asal dari terengganu...keh3... actually kiteorg kenal dari FB aku...rasenye dia yg add aku kot... mase mula add tu..dia x de la mesra alam mane..just say thnks coz approved ...
Add a comment...

Post has attachment
Plu dan Perempuan
Assalamualaikum.....yer.apa kabo semuanya...moga semua dikurniakan kesihatan yg baik serta rezeki yg berlimpah ruah...lama da x update...mls sebenarnya nk menaip...mood menaip tu kejap ade..kejap x de....kdg2 tu..mood tu tetibe ade.tp bila nk menaip tu..tet...
Add a comment...

Post has attachment
Entri terakhir mungkin....
Assalamualaikum... agak lama sudah tidak mengupdate ini blog...kiranye sepurnama juga rasenye..hahaha... well..mybe ni entri terakhir tuk blog aku...tak tau la kalu mase2 akan dtg terdetik rajen nk update.ade la tu...haha... bulan lepas genap la my age 2+.....
Add a comment...

Post has attachment
See You Again
It's been a long day without you, my friend And I'll tell you all about it when I see you again We've come a long way from where we began Oh, I'll tell you all about it when I see you again When I see you again Damn, who knew? All the planes we flew Good th...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded