Profile cover photo
Profile photo
nur amni
145 followers -
Seorang wanita berkerjaya dalam bidang professional yang tidak percaya pada vitamin tapi akhirnya tak boleh hidup tanpa vitamin.
Seorang wanita berkerjaya dalam bidang professional yang tidak percaya pada vitamin tapi akhirnya tak boleh hidup tanpa vitamin.

145 followers
About
Posts

Post has attachment
Salam Alaik
Assalamualaikum... Dah lama tak update blog bersawang ni..ya allah. Semoga urusan kita sentiasa dipermudahkan oleh Allah. Add caption     Saje la update letak gambar tak related. eheh. Sekian.
Salam Alaik
Salam Alaik
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Minggu kedua sekolah....
Assalamualaikum... Diary ummi lagi minggu ni. Alhamdulillah diberi kesempatan untuk buat diary anak2 ummi especially tentang perkembangan anak2. Minggu ni minggu kedua persekolahan.. Alhamdulillah isnin amni bawa bekal cekodok. Selasa popiah isi crab n chee...
Minggu kedua sekolah....
Minggu kedua sekolah....
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Minggu kedua sekolah....
Assalamualaikum... Diary ummi lagi minggu ni. Aljamdulillah diberi kesempatan untuk buat diary anak2 ummi especially tentang perkembangan anak2. Minggu ni minggu kedua persekolahan.. Alhamdulillah isnin amni bawa bekal cekodok. Selasa popiah isi crab n chee...
Minggu kedua sekolah....
Minggu kedua sekolah....
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Anak 2 Orang Dah Sekolah.
Assalamualaikum... Selamat tahun baru 2016..selamat datang tahun baru mesehi.. Dah 5 hari anak2 start sekolah. Haziq ke PASTI,amni ke TADIKA KAWAN-KAWAN. Amni sekolah sekular..ehehe..sebab umi dia nak dia belajar bahasa cina. Kuasai bahasa cina. Bergaul dgn...
Anak 2 Orang Dah Sekolah.
Anak 2 Orang Dah Sekolah.
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nak start update personal routine and development anak-anak.
Assalamualaikum......... Apa khabar? lama saya tak update blog...dah jadi sarang labah2 dah ni..tapi jgn risau kalau ada yg masuk menjengah dah tak terkena sawang2 ni sebab dah sapu semua dah tadi...ekekeke.. saja la nak update blog mulai hari ini utk kolek...
Add a comment...

Post has attachment
Geli Gila...Sabar Jela
Assalamualaikum... Hahah..l ama menyepi datang2 bawa kontroversi.. Semalam alkisahnya buka susu ut* La** 4-6 utk anak_anak saya. Amni dan Haziq. Kuat susu walaupun dah 4 dan 5 tahun.  Buka2 terus kuar makhluk ni...ape nak ckp lagi...marah geram jijik semu...
Geli Gila...Sabar Jela
Geli Gila...Sabar Jela
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Awat Jadi Lagu Niiiiiii!!!!
Assalamualaikum.... Harghhhhh!!!! 1st entry dalam bulan oktober. Memang satu tragedi oktober betulla...tragedi la sangat. Rupanya ada lagi teruk dari SR rupanya. Dia malas dari 1958 lagi. SR baru je malas bulan lepas bawa ke bulan ni. Awat malas yang bersan...
Awat Jadi Lagu Niiiiiii!!!!
Awat Jadi Lagu Niiiiiii!!!!
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Madu Asli Tau...bukan Tiruan Punya.
Assalamualaikum. Baru-baru ni SR dah terjumpa lubuk emas. Ehehe..kaya la SR lepas nih..bukan apa..ada jiran kepada sepupu SR ni dia memang peniaga jujur dan amanah. So dapatlah SR bertemu dengan makanan sunnah yang senang didapati tapi susah untuk dapat yan...
Madu Asli Tau...bukan Tiruan Punya.
Madu Asli Tau...bukan Tiruan Punya.
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Servis Baik Punya.
As salamualaikum. Nak cerita kejadian sabtu lepas..dah basi baru nak story kan? Pastu tak sempat snap picture tempat kejadian pulak tu. Lepas dah pergi baru teringat nak share.  Pergi dentist di KL Sentral. Naik tren berlima. Saje bawak budak bertiga ni nai...
Servis Baik Punya.
Servis Baik Punya.
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mengidam Manis-manis Time Period
Assalamualaikum. PMS (pre-menstrual syndrome) ni special utk wanita je. Org laki tak merasala perubahan cam kita org pompuan rasa. Setiap ciptaan Allah pasti ada hikmahnya. Kan? Cerita harini cerita bab PMS. SR olah dari satu artikel. Survey yang dibuat ole...
Mengidam Manis-manis Time Period
Mengidam Manis-manis Time Period
exlawyerdiary.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded