Profile cover photo
Profile photo
Atie Baharain
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
AKU BINGUNG
Assalammualaikum. Lama dah tak menulis kat blog ni. Hari ni terpanggil untuk kembali menulis.lain Ini luahan hati aku yang aku tak mampu nak kongsi kan di wall facebook. Aku dah 2 tahun bergelar isteri orang selepas 7 bulan berpisah dengan bekas suami. Kami...
Add a comment...

Post has attachment
DOOR GIFT
Hari khamis lepas hari yang sangat padat di little factory. Kami menerima tempahan door gift apam 200 set bertemakan pink dan biru turqoise. Seorang lagi customer buat tempahan 100 pek muffin untuk majlis doa selamat di kampung. Sementara 2 orang ( dulu sor...
DOOR GIFT
DOOR GIFT
atiehomemadecookies.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded