Profile cover photo
Profile photo
Afat CRNB
192 followers -
i'm a super lover man to those gurls outside :) Aime-moi moins, mais aime-moi longtemps
i'm a super lover man to those gurls outside :) Aime-moi moins, mais aime-moi longtemps

192 followers
About
Posts

Post has shared content
Maaf..iklan

adjustable vios

adjustable mines hi-low vios dugong,,depan sahaja bersama adjuster dengan spring kecuali absorber je yang takde sbb pakai,.harga bukak rm480 nego smpai jadi..reason na jual sbb beli untuk yaris cuma link stabilizer je xngam,.so try pasang sahaja..barang cun bleh dtg view tgk..bagi semua mcm dlm gmbr skali kotak..macam vios lain tak cilap cume tukar link stbilizer je..bagi semua dlm gmbr..self pickup kt rawang atau cod area selayang ngan gombak..luar kawasan kite deal spruh jln..tak pn postage..tp buyer tanggung...senang citer wasap saya 0172114253/ 01116539784 atau call,,pndai2 la..uhuhuh..pandai kecek kawe v free..hihihih

http://www.mudah.my/vi/47316519.htm

Post has shared content
Maaf..iklan

adjustable vios

adjustable mines hi-low vios dugong,,depan sahaja bersama adjuster dengan spring kecuali absorber je yang takde sbb pakai,.harga bukak rm480 nego smpai jadi..reason na jual sbb beli untuk yaris cuma link stabilizer je xngam,.so try pasang sahaja..barang cun bleh dtg view tgk..bagi semua mcm dlm gmbr skali kotak..macam vios lain tak cilap cume tukar link stbilizer je..bagi semua dlm gmbr..self pickup kt rawang atau cod area selayang ngan gombak..luar kawasan kite deal spruh jln..tak pn postage..tp buyer tanggung...senang citer wasap saya 0172114253/ 01116539784 atau call,,pndai2 la..uhuhuh..pandai kecek kawe v free..hihihih

http://www.mudah.my/vi/47316519.htm

Post has attachment
Maaf..iklan

adjustable vios

adjustable mines hi-low vios dugong,,depan sahaja bersama adjuster dengan spring kecuali absorber je yang takde sbb pakai,.harga bukak rm480 nego smpai jadi..reason na jual sbb beli untuk yaris cuma link stabilizer je xngam,.so try pasang sahaja..barang cun bleh dtg view tgk..bagi semua mcm dlm gmbr skali kotak..macam vios lain tak cilap cume tukar link stbilizer je..bagi semua dlm gmbr..self pickup kt rawang atau cod area selayang ngan gombak..luar kawasan kite deal spruh jln..tak pn postage..tp buyer tanggung...senang citer wasap saya 0172114253/ 01116539784 atau call,,pndai2 la..uhuhuh..pandai kecek kawe v free..hihihih

http://www.mudah.my/vi/47316519.htm

Post has attachment
assalamualaikumwbt dan salam jumaat penuh barokah..

sedikit perkongsian bt sahabat pada pagi segala penghulu hari...

"Forgiving does not erase the bitter past. A healed memory is not a deleted memory. Instead, forgiving what we cannot forget creates a new way to remember. We change the memory of our past into a hope for our future"
=D
*memaafkan itu lebih baik dari memendam kecewa..kelak binasa jiwa
#afat  
Photo

Sayang... aku kau lupa aku kau luka tanpa kau sedar

HIHIHIHIH..smule spukol...
Add a comment...

Dulu gegar vaganza..pastu merepek ke seiras seirama..pastu da tua bangka pun sibuk na jdi otai masih berbisa..igtkan da abis..tup tup ceria popstar la plak dari tua na mampus smpai ke budak kecik plak da..takpa la..sebb semua dk tayang..artis plak sibuk na mnyanyi bukak plak dah gempak superstar..semua na mnyanyi da skrg ni...yg terbaru dangdut star plak dah..babi betoi..da takda siaran da ak na tengok kt tv..slain layan Nat Geo lgi bagus dr dk tgk lahanat lahanat mcm ni lam tv..alhamdulillah dk belek rupanya ada satu siaran 106 oasis memaparkan "Persada Tahfiz Muda"..Sejuk ati mak ayah anak seusia 6-12 thun bleh mnghafaz sekali terjemahan ngan tafsir..kepada mereka kt luar sana..ada kesempatan bukak la siaran 106 Oasis..support #tahfizmuda kita...semoga rancangan sebegini semakin menyerlah insyaallah sekurang2 dapat jugak pahala... #Qurankusahabatku  

#persadatahfizmuda #tahfizmuda   #tahfizmudasyadril #tahfizmudaaminamir  
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Tengah hari gais....
Photo

Post has attachment
HIDUP INI TAK SELALUNYA INDAH....
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded