Profile cover photo
Profile photo
Ilya Melissa
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
Dinner di Hotel Sri Simanggang, Sri Aman
Diet, diet jugak. Dinner tetap pergi. hehe. Nasib baik aku diet Atkins, dia tak kira kalori, boleh makan puas-puas tapi kena pilih makanan yang no carbs la. Ada jugak carbs sebenarnya kat kuah-kuah, sos-sos semua tu. Tapi takpe, aku rasa masih terkawal. Aku...

Post has attachment
I sew : Kurung Moden Mini for Nadia
Orang cantik pakai apa pun cantik...betul tak? sebelum raya haritu nadia poslaju kain kat aku  (KL to Srwk)  , sekali tengok, wow kaler..ceria. heheh. aku pun tanya la, ni nak jahit fesyen apa? dia cakap 'pepandai la, ko kan slalu design baju muna' Lama jug...

Post has attachment
officially an atkiner
Psstt.. i'm on a diet. malunyaa nak ngaku. tapi xde hal la. at least ada usaha nak mengubah diri menjadi lebih baik kann? Sebelum puasa hari tu dah start diet atkins ni, ada la turun dalam 5kg. pastu raya, TERstop kejap. tak sampai hati tak makan sedap! (ha...

Post has attachment
Borak Kosong
Lama sangat tak bukak blog ni sampai aku tak ingat dah design dia, layout dia macam mana. Bukan tak nak update selalu tapi aku asyik berfikir je, rasa macam nak private kan aje. tapi nanti siapa nak baca? haha. aku menulis pon bukan sebab nak ramai orang ba...

Post has attachment
Tips Membeli Running Shoes
Assalmualaikum Hai korang. Hari ni aku excited sikit. mood nak shopping je. aku nak cari kasut untuk aku pulak. Ye lah, asyik beli kasut muna je, maknya nak jugak kasut baru! Teringin nak beli Running Shoe..yes, i really mean Running Shoe for Running! hee N...

Post has attachment
2am
Asslamualaikum... Jam 2 pagi sekarang tapi mata aku still segar bugar lagi. Nak kata insomnia tak jugak aku ni. Sebab kalau aku dah settled atas tilam macam ni sambil ngadap hp, tak lama lagi lelap la mata ni. Hehe. Ok. Sebenarnya aku susah hati sikit ni. M...

Post has attachment
sayu
assalamualaikum.. lama tak menulis. semalam anak buah tegur..kenapa mata cik kembang? hehe. alaa sibuk betul budak ni. kisahnya, pagi tu aku dikejutkan dengan khabar berita yang sedih.. kazen papamuna, baru saja kehilangan cucu pertama dia..dah dua hari men...

Post has attachment
muna's new toy
Assalamualaikum... Mamamuna teruja je wat entry ni sebab first time ni ha wat entry guna tablet. Haha. Akhirnya aku beli jugak tablet untuk muna..aku rasa sekarang masa yg sesuai. he he.  murah je..memang untuk bebudak. belakang ada gamba hello kitty. cover...

Post has attachment

Post has attachment
muna the kampung girl
hai. saya budak kampung. mama saya suka ambik gambar. orang makan cucur pun dia sibuk ambik gambar. tapi gambar sendiri tak nak pulak dia ambik ;p saya SAYANG mak saya kalau boleh saya nak jaga dia, lagipun saya kan kakak sulung, hehe. kalau orang sakiti ma...
Wait while more posts are being loaded