Profile cover photo
Profile photo
Aina Mansor
1,752 followers
1,752 followers
About
Aina's posts

Post has attachment
Dah menang hadiah.. tapi..
Assalammualaikum.. Beberapa hari lalu, aku ada TER join satu contest di Facebook ni. Nampak tak perkataan TER yang memang sengaja di-caps-lock-kan dan di-bold-kan di situ?  Takda niat pun nak join sebenarnya (dahi berkerut tanda SERIUS ), tapi disebabkan ke...

Post has attachment
Bertimbang rasa la sikit bro!
Assalammualaikum.. Khamis. Macam biasa la. Ditugaskan drive ke UITM to fetch up my sis. Di trafic light, Lori kat depan sekali, tiba-tiba.. ROSAKKK! Kita pun bagi la signal nak masuk lane tepi (eh, DAH masuk pun) kereta di belakang dengan muka tetttttt se...

Post has attachment
8 Langkah Pertahanan Diri Wanita
Assalammualaikum. Selamat datang ke kelas taekwondo ye adik-adik. Sila ambil perhatian dengan 8 langkah di bawah. It's important for every one of you.  Hadam langkah ni dalam otak baik-baik. Sumbat masuk dan pastikan jangan terkeluar ok, hihi.  Good luck!

Post has attachment
Jalan hidup kita.
Assalammualaikum.. Hi, I'm back! Dah lama rasanya aku menghilang.  Banyak benda yang dah berubah. Dia. Aku. Kau. Semua orang berubah :)  Hidup ni kita tak boleh nak ramal. Kan?  Sekarang, hang dan aku cuma orang asing. Macam tak pernah kenal. Bezanya, kita ...

Post has attachment
Pemenang Segmen Menang Hi-Cut Sneakers!
Assalammualaikum.. Sorry lambat sikit announce, kelas dah start so memang agak sibuk sikit.. Dengan line wifi yang ciputnya, aduh sabar ja la.. Hehe, ampun! Okay, straight to the point ja la k. Pemenang top referral http://awanflufy.blogspot.com/2013/11/seg...

Post has attachment
Malaysia Blogger's Giveaway
Syarat-Syarat Penyertaan : Warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia sahaja . Mempunyai blog dan facebook . Follow blog , Instagram dan like Fanpage sponsor . Buat entry yang bertajuk " Malaysia Blogger's Giveaway  " Copy code dibawah dan paste di ruan...

Post has attachment

Post has attachment
Segmen Menang Hi-Cut Sneakers!
Assalammualaikum.. Syarat : 1. Follow www.ainamansor.com 2. Like page Nada House 3. Like dan share gambar berikut di wall anda.  Pastikan privacy post ditukarkan kepada public. Kumpulkan like sebanyak mungkin pada post yang telah anda share :) 4. Buat satu ...

Post has attachment
Misi terpaksa dibatalkan!
Huhu. Ini adalah entry sedih! Sangat sedih, tsk tskkkkk. Aina sekarang tengah menganggur sementara tunggu semester baru bermula.. Ingatkan nak cari keja. Tapi cuti cuma 3 minggu. Mana cukup weh! Ingatkan nak shopping sakan. Tapi poket senipis kulit bawang m...

Post has attachment
Senarai peserta Ladies Giveaway!
Assalammualaikum.. Sorry sebab Aina ambik masa yang lama sangat untuk update nama peserta  t_t 1.  http://amirahamer.blogspot.com/2013/10/ladies-giveaway.html 2.  http://www.sigadismerah.my/2013/10/ladies-giveaway.html 3.  http://schomells.blogspot.com/2013...
Wait while more posts are being loaded