Profile cover photo
Profile photo
Martin Engbers
About
Martin's posts

Post has attachment
Led Inbouwspots op Kinderkamers en slaapkamers

Onze kinderen vinden hun slaapkamers erg belangrijk omdat ze hier een heleboel dingen doen - slapen, studeren, spelen, etc. Als ouder zijnde, is het onze verantwoordelijkheid om de slaapkamers van onze kinderen zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Kies dus bij het zoeken naar verlichting voor hun slaapkamers, altijd voor het beste, en dat is de Led inbouwspots. Deze lampen staan bekend om een veel helderder licht  in vergelijking met andere soorten verlichting. Dit is zeer belangrijk, vooral als ze studeren en wanneer ze spelen. Van led inbouwspots is bekend dat het een veel helderder verlichting geeft in vergelijking met andere vormen van verlichting, zoals de gloeilamp of TL-lampen. Vergeet niet dat je kinderen de juiste verlichting nodig hebben wanneer ze studeren, zodat ze goed kunnen lezen en hun lessen nog beter begrijpen. Het gebruik van inbouw spots is ook belangrijk voor de veiligheid van je kinderen, vooral als ze spelen. Zoals je weet, houden kinderen van rennen en springen in hun kamers, en als ze niet over de juiste ver lichting beschikken kunnen er ongelukken gebeuren.

Bespaart geld op elektriciteit.

Kinderen hebben liever goed verlichte omgeving, dus is het is begrijpelijk dat ze hun licht altijd aan hebben. Hier is niets mis mee, omdat we weten dat dit ook goed is voor de veiligheid van onze kleintjes. Als ouders willen we alleen het beste voor onze kinderen toch? Als je wilt besparen op de elektriciteitsrekening, dan moet je investeren in led inbouwspots. Een compacte fluorescentielamp, algemeen bekend als CFL, gaat slechts tot 10.000 uur mee, terwijl inbouw spots tot maar liefst 50.000 uur mee kan gaan. En binnen die levensduur, verbruikt de lamp slechts 300 kilowattuur elektriciteit. Als je 20 cent per kilowattuur betaalt, dan hoef je uiteindelijk slechts €60,- te betalen voor 50.000 uur licht. Als je erover nadenkt, kan het je tot vijf spaarlampen kosten om aan de 50.000 uur levensduur van de inbouw spots te komen. Met dit cijfer, is het veilig om te concluderen dat de led je inderdaad een aanzienlijke kostenbesparing opleveren, zelfs als de lichten in de slaapkamer van je kind altijd zijn ingeschakeld.

Denk aan de veiligheid.

We willen allemaal dat onze kinderen altijd veilig blijven, en dus, dus wordt het gebruik van inbouw spots in hun kamers sterk aanbevolen. Dit type verlichting bevat geen schadelijke chemicaliën, in tegenstelling tot de gebruikelijke gloeilampen waarin kwik verwerkt zit. Wanneer deze lampen breken, komen de schadelijke chemicaliën vrij die het zeer giftige neurotoxine bevatten. Houd in gedachten dat het kwik groot risico voor jonge kinderen is. En zoals je weet, vinden kinderen het heerlijk om te spelen en het probleem ontstaat wanneer ze per ongeluk tegen de lamp oplopen en deze breekt. Dus als je niet wilt dat de gezondheid van je kind in gevaar komt, investeer dan nu in de beste Led inbouwspots om in de slaapkamers van je kind te installeren.

http://www.ledinbouwspotsplaats.nl/
Photo
Wait while more posts are being loaded