Profile cover photo
Profile photo
JK sport
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment
De doelgroep die bij JK sport het beste past zijn mensen die bewust in het leven staan, leeftijd maakt dan ook niet uit. Deze mensen weten dat een quick fix korte termijn denken is. Ze zijn niet op zoek naar snelle resultaten (extreem dieet bijvoorbeeld) maar naar resultaat die er voor de langere termijn is en niet het probleem juist heeft verergerd. Vaak stoten mensen meerdere malen het hoofd voordat ze eindelijk echt willen veranderen. Dat moet ook voordat je hulp wilt accepteren. Er voor open staan helpt het veranderen een stuk makkelijker.

Ken of ben jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken?
Add a comment...

Post has attachment
Herfst! Een nieuw seizoen betekent nieuwe groentes. De herfst begint op 22 september wanneer de dag en nacht ongeveer even lang zijn. De herfst geeft ons weer mooie, lekkere groentes zoals pompoen, paddenstoelen en stoofperen! Koken en eten van seizoensgroente past in een bewuste en biologisch eet- en leefstijl.
Add a comment...

Post has attachment
JK sport met een leuk artikel in het ForYou magazine regio Nijmegen.
Add a comment...

Post has attachment
Bewegen is fascinerend. Wanneer ik door de stad loop en om me heen kijk dan zie ik veel beweging. Zoveel verschillende mensen met allemaal een lichaam dat ongeveer hetzelfde hoort te functioneren. Iedereen maakt alleen op zijn of haar manier er gebruik van. Leuk om te zien.
Add a comment...

Post has attachment
Deze week zijn we gestart met het Hormoonbalans programma met de groentepakketten. Een deel van de programma’s waren al mogelijk. Nu we ook gestart zijn met de groenten is het helemaal af. In deze video blog wil ik je meenemen in de start van het programma met de groenten van Biologische Tuinderij De Twee Linden.

https://www.jksport.nl/groente-ophalen-voor-het-hormoonbalans-programma- incl-video/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zomer! Een nieuw seizoen betekent nieuwe groente – seizoensgroente.
Bekijk hier welke groentes er allemaal zijn, wat kan je er mee?
Add a comment...

Post has attachment
JK sport heeft met de Hormoonfactor en het groentepakket een zeer interessant programma aan te bieden. Vanaf volgende week gaan we echt beginnen. De eerste aanmeldingen zijn een feit. Met dit programma is er keuze uit 4 verschillende mogelijkheden.
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag bestaat JK sport precies 4 jaar. Wie jarig is trakteert. Om deze vier jaar te vieren heb ik twee verrassingen voor jou.

Hieperdepiep HOERA!

https://www.jksport.nl/jk-sport-is-jarig-en-trakteert/
Add a comment...

Post has attachment
Onze manier van krachttraining past perfect in een Hormoonfactor leefwijze. Kort en intensief bewegen is de beste manier om een optimale hormoonbalans te bereiken. Twee tot drie keer per week trainen is ideaal, altijd uitzonderingen daargelaten.

Kijk eens op de website voor personal training mogelijkheden.

https://www.jksport.nl/personal-training/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded