Profile cover photo
Profile photo
Aisyah Taib
647 followers -
saya biasa je biasa je.
saya biasa je biasa je.

647 followers
About
Aisyah's posts

Post has attachment
Simple-Dimple Diaper Bag.
hye semua! hari tu masa baby expo ada buat kat Mid Valley Megamall, 15-18 september yang lalu. aku dengan suami pegilah ke sana untuk cari barang-barang baby serba sedikit  untuk persediaan awal. kot la kan baby terberanak awal ke apa kan. so kita orang dap...

Post has attachment
#shortvacay with them.
hai semua.  hari tu 3 ngan 4 september aku pegi shortvacay dengan kawan kawan aku. tak ramai. 5 orang je termasuk aku. destinasi kami ke Melaka yaw. sebab-sebab nak ke sana bukan apa. sebab nak bermalam kat Masbro Village tu je. so sambil-sambil bermalam di...

Post has attachment
Girl's Talk: Kahwin.
Assalammualaikum.  - Waalaikummussalam. salam Ramadan buat semua umat Islam di dunia ni. semoga mendapat lebih barakah dalam bulan puasa kali ini. aamin. hiks, bila cakap pasal kahwin. aku teringat pasal cerita Istanbul Aku Datang. mesti tertanya-tanyakan p...

Post has attachment
Resepi Kek Batik. (Mudah dan Cepat.)
Hai uolls! cecuti raya cina takde nak buat apa, kelmarin aku buat ler kek batik ni. first time in my life. since keje aku beli je kat The Alyn butik rm15 satu box tu kalau teringin nak makan kek batik, memang tak la kan aku pernah membuat kek batik tu sendi...

Post has attachment

Post has attachment
Bunga Tangan Yang ideal Untuk Majlis Perkahwinan. (hand bouquet)
ok kita nak share antara bunga favourite yang simple dan menarik untuk korang jadikan guide line for hand bouquet for wedding korang nanti. for sure aku pilih roses with pastel colors la kan. hahaha.  yang ni looked more natural dan penuh kedamaian. kalau n...

Post has attachment
Kasut Kahwin Idaman. (Wedding Shoes)
wedding dress dah beauty, makeup dah beauty, shawl and veil dah beauty, kalau kasut tak beauty tak jadi jugak kan? so ni antara kasut wedding yang jadi idaman aku. nampak simple je kan. stick with my stance; less is more. hehehe. antara sumber rujukan yang ...

Post has attachment
Memberi dan Mengambil.
melayu dia bunyiknya memberi dan mengambil. in english we call it as give and take. as we live in this beautiful world with complicated persons around us we have to teach ourselves to give and take among each other. in simple words, jangan pentingkan diri s...

Post has attachment
dont judge a book by its cover

Post has attachment
Diam lebih baik. Sebenarnya tak.
ye tau lama dah tak update entry kat blog ni. well, now aku ada kehidupan yang baru. kehidupan yang tak pernah aku expect pun aku akan ceburi. jadi cikgu tabika. wuhuuu. ok stop sampai situ je. lain hari cerita pasal cikgu tabika.  emm by the way, korang pe...
Wait while more posts are being loaded