Profile cover photo
Profile photo
Rosnizawati Zawawi
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
BGRC: Part 10
Belah petang layan watee theme park pula .
BGRC: Part 10
BGRC: Part 10
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3 Stooges
Lamanya tak jengah sini. Dek kerana kebizian menguruskan tugasan hakiki. Harapnya blog ni tak terkubur tanpa nisan. Mama akan cuba menaip gak kalau ada kelapangan. Tepek gambar anak anak jer la buat modal. Si kembar sekarang ni dah berumur 9 tahun. Ketara p...
3 Stooges
3 Stooges
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Little Penang Cafe
Ramai betul manusia kat klcc. Hampir pukul 2 petang pun masih ramai orang kat food court. Jenuh kami keliling cari meja kosong nan ado. Dok pusing2 tu nampak little penang cafe. Tengok ada seat kosong. Terus masuk tanpa fikir panjang. Anak2 dok merengek lap...
Little Penang Cafe
Little Penang Cafe
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cuti Panjang
Bukan cuti2 makan angin, tapi cuti mengupdate blog. Kekangan masa sebenarnya. Waktu siang terlalu sibuk dengan kerja.  Bila balik rumah plak, cuba hadkan masa pegang handfon. Sebolehnya nak meluangkan lebih masa berkualiti dengan anak2 yang semakin membesar...
Cuti Panjang
Cuti Panjang
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BGRC: Part 8
Mama plan pagi ni after breakfast nak bawak kids masuk water themepark. Tapi papa plak tak setuju.  Katanya orang ramai, dan cuaca akan makin panas bila ke tengahari. Papa suggest pergi petang jer sebab hari makin redup.  Lagipun budak2 nak main air bukan l...
BGRC: Part 8
BGRC: Part 8
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BGRC: Part 7
After maghrib kami ke safari park lagi sebab ada dua show malam ni iaitu african yabara fire show dan tarzan adventure show.  Kami bertiga sahaja, mama, hazim dan hadif. Hafiy dah tidur jadi papa stay kat apartment jer teman hafiy. Kami naik tram dari depan...
BGRC: Part 7
BGRC: Part 7
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BGRC: Part 6
After predator show, kami keluar dari safari park untuk check in kat arabian bay resort. Urusan check in berjalan lancar. Kami dapat bilik kat blok 2, tingkat 7. Tempat penginapan kami adalah apartment dua bilik. Kalau family ramai boleh bentang toto kat ru...
BGRC: Part 6
BGRC: Part 6
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BGRC: Part 5
Habis birds show, kami berpatah balik ke eagle station sebab nak amik payung untuk ke predator land. Pukul 3 petang ada predator show kat predator arena. Boleh berpeluh ketiak nak berjalan kaki ke predator land. Dah la cuaca panas terik. Laluan ke predator ...
BGRC: Part 5
BGRC: Part 5
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BGRC: Part 12
Breakfast on the last day. Tak bestnya cuti dah habis. Rasa macam nak lepak lama2 kat sini rehatkan minda. Anak2 pun nampak happy jer.   Plannya after breakfast nak bagi anak2 mandi pool lagi sekali. Tapi papa plak tak bagi sebab nak check out awal. Papa na...
BGRC: Part 12
BGRC: Part 12
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BGRC: Part 11
Malam ni kami dinner kat hotel jer. Dinner ni memang dah termasuk dalam pakej penginapan.  Lepas maghrib kami siap2 untuk keluar dinner. Tema ootd malam ni adalah hijau. Hero2 semua dah siap. Petang tadi semua bantai tidur after balik dari water themepark. ...
BGRC: Part 11
BGRC: Part 11
neejashamiza.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded