Profile cover photo
Profile photo
Odin Media
3 followers -
Realizam web site-uri de la concept si pana la implementare!
Realizam web site-uri de la concept si pana la implementare!

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Amenajare gradini si spatii verzi, Proiectare, amenajare, intretinere gradini si spatii verzi, Plante si accesorii de gradina., Gazon rulat si semanat., Ziduri si alei din piatra naturala., Constructii din lemn, Lacuri, iazuri ornamentale si fantani arteziene, Sisteme automate profesionale de irigatii.

Daca doriti sa aveti gradina mult visata este de preferat sa alegeti un designer de gradini (garden designer sau arhitect peisagist) tinand cont atat de viziunea dumneavoastra asupra viitoarei gradini cat si viziunea designerului privind profesia arhitecturii peisagere in general.

Gradini particulare, gradini publice, gradini moderne,gradini contemporante, gradini clasice, gradini romantice, englezesti, mediteraneene, scumpe , ieftine. Asadar procesul designului gradinii trebuie sa fie o placere de ambele parti. Arhitect gradina, arhitect peisagist
Amenjari Gradina
Amenjari Gradina
amenajarigradina.com
Add a comment...

Post has attachment
Vinde-ți produsele de pe net! e soluția perfectă – nu platiti chirie in centru, puteti sa nu aveti angajati si primiti banii mult mai repede.

Va punem la dispozitie o platforma online care devine ca o brosura de vanzare complexa care este citita in tihna de mii de oamenii care ajung aici. Beneficiati de propria pagina unde puteti sa puneti texte, imagini, filmulete.  contactati-ne!
Ambalaje Romania
Ambalaje Romania
ambalaje-romania.com
Add a comment...

Post has attachment
Colaboratorii potalului Alpinist-Utilitar.com va ofera urmatoarele servicii:
- constructii civile: Tencuieli, reparatii, zugraveli si vopsitorii la fatade si cladiri; Refacere etansare si intretinere fatade de sticla cu silicon de etansare; Curatare suprafete vitrate, pereti cortina si alucobond;
- constructii industriale: Vopsitorii exterioare si interioare pe structuri metalice (structuri de sustinere hale, rame metalice, etc.);
- telecomunicatii: Montari antene GSM si alte instalatii emisie/receptie; Vopsitorie si intetinere piloni si stalpi de inalta tensiune.
- publicitate: Montari panouri publicitare, mash-uri sau bannere la inaltime, Montari reclame luminoase si casete publicitare la inaltime, Montari si demontari ghirlande si decoratiuni luminoase la inaltime.
- diverse: Taieri si toaletari de arbori; Montari plase protectie pe versanti stancosi; Montaje diverse la inaltime; Inspectii tehnice foto si video in locuri greu accesibile; Alte interventii la inaltime sau in zone greu accesibile de orice natura tehnica.
Add a comment...

Post has attachment
AgentiePompeFunebre.ro este portalul este portalul care PROMOVEAZA Serviciile Funerare din Romania. Va punem in contact cu cate o Agentie Pompe Funebre din majoritatea oraselor unde profesează oameni dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si experienta.
Agentie Pompe Funebre
Agentie Pompe Funebre
agentiepompefunebre.ro
Add a comment...

Post has attachment
Portalul Curatenie-Generala.com va prezinta Servicii de Curatenie Generala
Curatenia generala: cuprinde urmatoarele etape de lucru:, golirea cosurilor de gunoi si a scrumierelor precum si alimentarea cu saci de plastic, stergerea cu solutii speciale a obiectelor din aluminiu, inox sau crom, spalarea, curatarea si igienizarea bucatariei si a grupurilor sanitare, curatarea plintelor, prizelor, intrerupatoarelor, spalarea geamurilor accesibile si curatarea pervazurilor, indepartare panze paianjen, spalare pereti faianta, curatare pereti lavabili, aspirarea pardoselii, spalarea pardoselilor dure, stergerea prafului, spalare vitrine
Servicii Curatenie Generala
Servicii Curatenie Generala
curatenie-generala.com
Add a comment...

Post has attachment
AgentiePariuri.ro este portalul unde puteti gasi informatii despre agentiile de pariuri din Romania. Va punem in contact cu cate o agentie de pariuri  din majoritatea oraselor unde profesează oameni dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si experienta.
Add a comment...

Post has attachment
Agentie-Turism.com este portalul unde puteti gasi informatii despre agentiile de turism din Romania. Va punem in contact cu cate o agentie de turism din majoritatea oraselor unde profesează oameni dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si experienta.
Agentie Turism
Agentie Turism
agentie-turism.com
Add a comment...

Post has attachment
Agentie-organizare-nunta.com
   
Un organizator de nunti are mai multa experienta. Dupa toate nuntile de care s-a ocupat, cunoaste dj-ii cei mai apreciati, meniurile preferate de majoritatea persoanelor, decorurile cele mai de succes sau locurile in care preturile sunt mai mici. Astfel, in filmul de nunta toti invitatii vor fi incantati, iar elementele vizuale de decor atractive chiar si pe camera.
Agentie Organizare Nunta
Agentie Organizare Nunta
agentie-organizare-nunta.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded