Profile cover photo
Profile photo
Sophy Soe (Sophy)
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
One of the topic  that i love to read
Add a comment...

Post has attachment
Tips nak jadi pemesh kat laman sosial.
Salam, Kat sini  saya nak post tips2 dan cara2 camne nak popular kat laman sosial Lepas korang baca ni mungkin boleh prektiskan kot Kalau ada yg teringin sangat nak pemesh kan! HAHA No. 1 Gi kutuk retis2 kat malaysia ni Kenapa? Aaiik? Takkan taktahu..pemina...
Add a comment...

Post has attachment
Bersyukur..
Salam, Hello2.. Syukur? apa yg korang rasa pasal bersyukur ni? Post ni pendek je tau sbb memang random thought tetibe dtg Jangan pernah bandingkan hidup awak dengan hidup orang lain JANGAN PERNAH! Tuhan tahu apa yang terbaik untuk hamba Nya Ni contoh, seora...
Add a comment...

Post has attachment
Bersyukur..
Salam, Hello2.. Syukur? apa yg korang rasa pasal bersyukur ni? Post ni pendek je tau sbb memang random thought tetibe dtg Jangan pernah bandingkan hidup awak dengan hidup orang lain JANGAN PERNAH! Tuhan tahu apa yang terbaik untuk hamba Nya Ni contoh, seora...
Add a comment...

Post has attachment
MENGUMPAT? BERGOSIP?
Salam, Okay..harini nak buat satu random post pasal mengumpat! Haa.. mesti korang sume ni suka ngumpat2 kan? Haha Hmm.. jujur lah nak cakap kat sini yang saya memang tak suka
gosip2 ni Bukan nak tunjuk baik kat blog ni tapi memang hakikat Kalau orang mula b...
Add a comment...

Post has attachment
Dalam Hati Ada Taman?
Salam, Pantai Pasir Panjang, Sarawak. Harini saya nak share pasal feeling2
pulok! Haha Mungkin orang yang tak berapa nak rapat
dengan saya tak berapa pasti tentang benda ni. Sebenarnya saya ni nmpk je takde ke ayuan
pada luaran Yelah..baju kurung pun pakai ...
Add a comment...

Post has attachment
Im back
Salam, Hello ebelibadi. Saya rasa saya dah kembali.. hihi Nak mulakan celoteh saya kat blog balik Biar takde orang baca tapi nak pos jugak hihihi.. Untuk peringatan, Saya dah amek keputusan untuk update blog ni pasal benda2 yg sangat random. Kalau ada luaha...
Add a comment...

Post has attachment
Blog under construction
Salam, Hello baby2 sekalian Sekarang saya nak mula berjinak balik kat blog ni Last post tahun lepas bulan 8 Nampak sangat tak pernah nak bukak Kuikui Tapi insyaAllah skrg nak mula balik ni Keep support my page yeah Takde orang baca takpe Asal ada tempat lua...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded