Profile cover photo
Profile photo
Dörr Bedrijfsrecherche B.V.
2 followers -
Recherchebureau en Privé Detective Dörr Bedrijfsrecherche Nederland
Recherchebureau en Privé Detective Dörr Bedrijfsrecherche Nederland

2 followers
About
Posts

Privé Detective Amsterdam – Den Haag. In 2014 zal Privé Detective Dörr Bedrijfsrecherche een kantoor openen aan de Herengracht te Amsterdam en aan het Lange Voorhout te Den Haag. Dit om de adspirant-cliënten en vaste cliënten van Privé Detective Dörr Bedrijfsrecherche nog beter van dienst te kunnen zijn. We bestaan inmiddels al 12 1/2 jaar en zijn dankbaar voor de vele loyale cliënten en de hartelijke dankzeggingen na een door ons uitgevoerd onderzoek.


Om de groei van Dörr Bedrijfsrecherche in relatie tot Privé Detective onderzoek niet te stagneren, zullen wij blijven investeren in een correcte en hoogstaande, professionele dienstverlening.  De uitbreiding naar Amsterdam en Den Haag, heeft naast het handhaven van vertrouwde kantoor in Rotterdam, te maken met het feit dat onze werkzaamheden vooral in de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Den Haag plaatsvinden. Denk bij Privé Detective onderzoek in Amsterdam voornamelijk aan overspel en vreemdgaan onderzoeken. Ook vindt dergelijk onderzoek plaats in de rest van Noord-Holland. Denk aan Almere, Lelystad, Hoofddorp, Amstelveen, Weesp, Diemen, Amsterdam Zuid-Oost, Beverwijk en Haarlem. Maar ook Noord-westelijker zijn we regelmatig te vinden: In Alkmaar, Zaandam, Purmerend en Hoorn.

In de randgemeenten van Den Haag vindt ook veel Privé Detective onderzoek plaats. In Zoetermeer, Wassenaar en uiteraard in Den Haag zelf. Rotterdam, de stad waar we in 2001 met Privé Detective onderzoek  begonnen, heeft in Vlaardingen, Schiedam en Dordrecht veel Privé Detective onderzoek tot gevolg gehad. Van oudsher zijn zuidelijke gemeenten als Breda, Tilburg en Eindhoven ook voorlopers als het om Privé Detective onderzoek gaat.

De kosten voor Privé Detective onderzoek zijn éénduidig en transparant. De kosten van een Privé Detective inhuren worden verantwoord aan de hand van het Privé Detective onderzoeksrapport. Een Privé Detective inhuren in Den Haag, Rotterdam of Amsterdam kent hetzelfde honorarium, op uurbasis of projectbasis. Vraag eens geheel vrijblijvend en kosteloos naar de mogelijkheden van een Privé Detective in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. Wij zijn u graag van dienst.
Add a comment...

Post has shared content
Onlangs heeft de Politie deze spraakmakende zaak tot een voorlopig goed einde gebracht.
Add a comment...

Kantoor aan het Lange Voorhout 25 te Den Haag startklaar!
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag huurcontract getekend voor kantoor aan het chique Lange Voorhout in Den Haag. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Vandaag huurcontract voor kantoor Lange Voorhout 25 in Den Haag getekend. Later volgt Amsterdam...spannende vooruitzichten!
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded