Profile cover photo
Profile photo
wardah mustapa
79 followers
79 followers
About
wardah's posts

Post has attachment
Renungan bersama...hargai kehidupan kita ;)
STEVE JOBS pemilik IT APPLE Co.  Kekayaan bersih USD 10.5 Billion atau setara RM 46 Billion. Meninggal pada 5  Oktober 2011.  Beliau lahir 24 Februari 1955.  Tamat usia pada usia 56 tahun. Kata2 terakhir Steve Job sebelum meninggal : Dalam dunia business,  ...

Post has attachment
Code: DN - 283
Item Name White Roses Napkin Price RM 2.50 Size 33cm x 33cm Available Stock 2 pcs Background Colour White Cream

Post has attachment
Code: DN - 308
Item Name Garden Napkin Price RM 3.00 Size 33cm x 33cm Available Stock 15 pcs Background Colour White

Post has attachment
Promosi Mei 2015
Alhamdulillah...segala puji bagi Allah di atas segalanya. Bulan lepas promosi Cinch, Lecithin, bulan ni pula promosi OmegaGuard dan Phytocol. Berminat nak dapatkan vitamin Shaklee? Sila hubungi saya ;) atau anda sendiri  nak jadi ahli ? Wardah Mustapa SMS/W...

Post has attachment
Salam Rejab...Kemuliaannya dicemari Kepalsuan
Alhamdulillah..hari ini dah 1 Rejab. Lebih kurang 2 bulan atau lebih tepat 60 hari lagi kita akan berjumpa pula dengan bulan Ramadhan. Umat Islam di sunatkan berpuasa pada hari ini..tapi, jika tak berkesempatan hari ini, esok atau lusa pun tiada masalah. Na...

Post has attachment
Apa itu DTX Complex Shaklee?
DTX Complex? Apa tu? DTXTM Complex mengandungi satu campuran proprietari ekstrak daripada gabungan ekstrak biji benih pokok susu tisel, schizandra, ekstrak dendalion, cendawan reishi, kunyit dan articok. Digunakan secara tradisional untuk tonik hati. MANFAA...

Post has attachment

Post has attachment
Selamat Hari Lahir Hadif...!!
Alhamdulillah..1 April lepas merupakan hari lahir Hadif yang ke-3 tahun, cuma sambutan besar-besaran baru sahaja diadakan pada 12hb April lepas. Kenapa pilih 12hb? Merupakan hari lahir suami saya....jadi jimat kos, boleh sambut sesama. Kira 2 in 1. Kebetula...

Post has attachment
[Testimoni] 4 Tips Penting Untuk Kuruskan Badan
Alhamdulillah segala puji bagi Allah di atas segalanya. Terima kasih Ya Allah. InsyaAllah kali ini saya nak kongsikan testimoni Set Kurus Shaklee. Memang dah ramai yang kurus dengan Shaklee ni. Di samping ambil Set Kurus ni, ada 4 tips penting yang perlu di...

Post has attachment
Cermai Belanda??
Alhamdulillah segala puji bagi Allah di atas segalanya. Alhamdulillah sempat pulang ke Perak walaupun hanya balik satu malam. Yela, balik hujung minggu. Lepas ni nampaknya turn balik Pahang pula. Sementara ibu ayah masih ada menjadi kewajipan bagi kita seba...
Wait while more posts are being loaded