Profile cover photo
Profile photo
Hello English Nyelviskola Székesfehérvár
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
"Ha netán kétkednétek a Mikulás létezésében, legyen eszetekben: akit szeretnek, az van!"
Zeke László

Ezzel a szép idézettel kívánunk nektek szép napot. :-)

#Santaclaus #mikulás #télepó #ajándék #helloenglish #nyelviskola #Székesfehérvár
Photo

Post has attachment
Növekszünk, ezért #keressük új kollégánkat. Ha szeretnél Kecskemét legrugalmasabb nyelviskolájában dolgozni egy jó csapatban, stabil és #hosszútávú munkahelyen, olvasd el állás ajánlatunkat és #jelentkezz! Ha te nem vagy #nyelvtanár, de az ismerőseid között lehet, kérlek oszd meg a bejegyzésünket, hátha te segíted hozzá egy jó #munkahelyhez.
#angoltanár #állás #angol #jómunkahely #jógárda #jókarrier #jófizetés #helloenglish #nyelviskola #Kecskemét

Post has attachment
Csak nálunk Székesfehérváron! Próbaóra vagy #próbatanfolyam? Nem kérdés, melyik teszi könnyebbé a #nyelviskola választást.
Tudj meg többet itt: https://goo.gl/ozMXZG

#angol #német #nyelvtanfolyam #garancia #helloenglish #Székesfehérvár
Photo

Post has attachment
Legyél te a legújabb kollégánk a Kecskeméti nyelviskolánkban. Részletek a képre kattintva:

Post has attachment
Tudtátok, hogy 1844. november 13-án fogadták el a #magyar #nyelvet hivatalossá tevő törvényt? Emiatt választotta az országgyűlés 2011-ben ezt a napot a magyar nyelv napjának.
Ennek apropóján mi ma összeállítottuk a #helloenglish számára legszebb magyar szavak listáját. ☺️
Íme️
nyelvtanulás
n️yelvvizsga
siker
tanuló
tanár
Forrás: #interword
#hajrá #magyarok #nyelviskola #Székesfehérvár
Photo

Post has attachment
A legújabb tanulói vélemény facebook oldalunkról: "2016 februárjában kezdtem angolul tanulni a Hello English nyelviskolában.Teljesen az alapoktól kezdtem, mivel korábban még soha nem tanultam angolul, és a segítségükkel most, 2017 október elején középfokú, szakmai (idegenforgalmi) nyelvvizsgát tettem sikeresen. Sokat keresgéltünk a férjemmel korábban, hogy melyik tanulási módszer lenne nekem a legjobb, mivel nagyon fontos volt, hogy a diplomámhoz szükséges nyelvvizsgát sikeresen le tudjam tenni. A családunkban volt már aki itt a Hello Englishben készült fel a sikeres nyelvvizsgára, és az ő javaslatára próbáltam ki én is a Hello Englisht. Itt Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Kellemes a légkör, anyagilag is teljesen megéri, és abszolút hatékonyan tanították meg nekem az angol nyelvet úgy, hogy közben nagyon jól éreztem magam minden egyes órán. Az egyetem mellett nagyon nagy szerencsém volt, hogy a Hello Englisht választottam, mivel minden esetben a saját időbeosztásomhoz tudtam igazítani az angol órákat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. A legjobb nyelviskola Székesfehérváron remek és kedves tanárokkal! Soha nem fogom elfelejteni azt, amit itt tanultam. Köszönöm szépen Nektek! :) <3"

Szívesen segítünk neked is eljutni a sikeres nyelvvizsgáig!

#jómunka #hivatás #angol #német #nyelvvizsga #helloenglish #nyelviskola #Székesfehérvár #Kecskemét
Photo

Post has attachment
Nálunk saját tempódban tanulhatsz és te írod az órarended. Ne várj csoportindulásra, kezd akár holnap, feleannyiért mint a magántanárnál. Kérj visszahívást itt: https://goo.gl/ozMXZG #angol #német #nyelvtanfolyam #helloenglish #nyelviskola #Székesfehérvár

Post has attachment
Ingyenes lesz a nyelvvizsga 2018 januártól. Biztos hallottál már róla, de ha a részletek is érdekelnek bejegyzésünkben választ kapsz a kérdéseidre. Kattints a képre!

#ingyenes #angol #német #nyelvvizsga #helloenglish #nyelviskola #Székesfehérvár

Post has attachment
#Figyelem, november 01-én a nyelviskolánk #ZÁRVA lesz. Ne indulj el tanulni, ha szerdánként szoktál jönni. :-) (Y)
Tudod, csak piros betűs ünnepnapokon vagyunk zárva, ez most pont ilyen nap lesz. Csütörtökön reggel 08:00-tól a szokott nyitva tartással tanítunk.
#halottaknapja #emlékezés #zárvavagyunk #angol #német #nyelvtanfolyam #helloenglish #Székesfehérvár
Photo

Post has attachment
Biztos hallottál már róla, 2018 januártól ingyenes lesz a nyelvvizsga. Összeszedtük a legújabb blogbejegyzésünkben, amit jelenleg lehet tudni róla. Kattints a képre a részletekért!

#ingyenes #angol #német #nyelvvizsga #blogbejegyzés #helloenglish #nyelviskola #Székesfehérvár
Wait while more posts are being loaded