Profile cover photo
Profile photo
Greenpeace Suomi
221 followers -
ympäristönsuojelu, aktivismi, luonnonsuojelu, greenpeace, greenpeace finland, ympäristö, vapaaehtoistyö, kansalaisjärjestö, ilmastonmuutos, ydinvoima, palmuöljy, metsien suojelu
ympäristönsuojelu, aktivismi, luonnonsuojelu, greenpeace, greenpeace finland, ympäristö, vapaaehtoistyö, kansalaisjärjestö, ilmastonmuutos, ydinvoima, palmuöljy, metsien suojelu

221 followers
About
Greenpeace Suomi's posts

Post has attachment
Markkinointi- ja varainhankintaosaaja! Tule kokemaan Greenpeace. Tarjolla loistavat työkaverit ja merkityksellinen työ Suomen viihtyisimmässä kansalaisjärjestön toimistossa Sörnäisissä. Lähetä hakemus viimeistään 21.6.: http://bit.ly/drm-fundraiser
Photo

Post has attachment
Tämä Financial Timesin etusivu näyttää siltä, mitä maapallo tarvitsee juuri nyt!

G7-maiden johtajat päättivät lopettaa fossiilisten polttoaineiden käytön tällä vuosisadalla. Samaan aikaan Lappeenrannan teknillisen yliopiston tutkimus osoitti, että myös Suomesta voi tulla kokonaan uusiutuvalla energialla toimiva maa. Seuraavaksi on tekojen aika. Kerro se päättäjille allekirjoittamalla: www.energiaremontti2015.fi
Photo

Post has attachment
Aluksemme Greenpeace Esperanza odottaa Statoilin arktisella öljynporauspaikalla lähestyvää öljynporauslauttaa. Vaikka Espy on pieni alus, aiomme pysyä paikallamme. Auta meitä pelastamaan Karhusaari, ja allekirjoita vetoomus nyt. Toimitamme vetoomukset huomenna Norjan ympäristöministerille.

Post has attachment
Gazpromin tankkeri kuljettaa tällä hetkellä maailman ensimmäistä arktisen öljyn erää myytäväksi Euroopassa. Me seuraamme tankkerin matkaa.

Mukana on myös Roman Dolgov, Arctic30:n jäsen, joka vangittiin syksyllä arktisen öljynporauksen vastaisessa protestissa.

Jatketaan yhdessä taistelua, kunnes Arktis on suojeltu! Allekirjoita vetoomus www.savethearctic.org
Photo

Post has attachment
Otteet kovenevat!
Putin allekirjoitti muutoksen Venäjän lakiin: öljy-yhtiöillä on nyt oikeus perustaa aseelliset joukot suojelemaan omaisuuttaan terrorismilta ja muilta uhilta.
Uutisen kuvituksena on otos syksyisestä mielenilmaisustamme Gazpromin porauslautalla, jolloin rauhanomaiseen toimintaamme vastattiin jo aseella uhaten.
Voit osoittaa mieltäsi turvallisestiallekirjoittamalla vetoomuksen, jotta Arktis suojeltaisiin öljynporauksilta www.savethearctic.org

Post has attachment
ÄÄNESTYSTULOS: Euroopan Parlamentti haluaa suojelualueen Arktikselle! 

Suomi näytti Euroopalle mallia olemalla ensimmäisen valtio maailmassa joka tuki suojelualuetta arktisessa strategiassaan. EU-parlamentin tuki on meille hyvin tärkeä, mutta kamppailu suojelualueesta on yhä kesken. Teitä Arktis-vetoomuksen allekirjoittaneita on jo yli 5 miljoonaa - kiitos! Jos nimesi ei ole vielä listassa, käy lisäämässä se jonon jatkoksi: www.savethearctic.org/?googlefieu #SaveTheArctic
Photo

Post has attachment
Head & Shoulders – Sademetsätuhoa kylpyhuoneisiin

Procter & Gamble valmistaa shampoota, joka poistaa hilseen mutta tuhoaa samalla myös sademetsää. Head & Shoulders -shampoo sisältää palmuöljyä, jota Procter & Gamble ostaa yrityksiltä jotka tuhoavat sademetsää palmuöljyplantaasien tieltä. Palmuöljyä voidaan kuitenkin viljellä myös ilman metsätuhoa.

Auta poistamaan sademetsätuho shampoista. Lähetä Procter & Gamblelle sähköpostia: 

Post has attachment
"Vaatevalmistajat eivät varsinaisesti ilahtuneet Greenpeacen raportista, joka julkistettiin juuri Milanon muotiviikkojen alla."

Post has attachment
Raporttimme paljastaa, että luksusmerkit kuten Louis Vuitton, Versace, Christian Dior ja Dolce & Gabbana myyvät jopa lastenvaatteita, joissa on vaarallisia kemikaaleja. Vaadi myrkytöntä muotia!

Post has attachment
Auta tiikereitä, allekirjoita tiikerijulistus: http://bit.ly/1iO5x5t

Indonesiassa raivataan sademetsää palmuöljyplantaasien tieltä, vaikka palmuöljyä voidaan myös tuottaa tuhoamatta metsiä. Allekirjoittamalla tiikerijulistuksen liityt kampanjaamme Indonesian sademetsien ja sumatrantiikereiden suojelemiseksi.
Photo
Wait while more posts are being loaded