Profile cover photo
Profile photo
Fadzi Razak
949 followers
949 followers
About
Fadzi Razak's posts

Post has attachment
Fadzi Razak commented on a post on Blogger.
Tak ada Astroooo. Agak-agak Astro ade buat live streaming tak dekat youtube macam dieorang buat untuk gegar vaganza tu?

Post has attachment
Dewan Perkahwinan Di Shah Alam - Dewan Raja Muda Musa
Dewan Perkahwinan Di Shah Alam - Dewan Raja Muda Musa  | Minggu lepas Fadzi pergi tengok Dewan Raja Muda Musa yang terletak dekat Seksyen 7 Shah Alam.  Dewan ini antara dewan yang terbesar di Shah Alam dan sesuai sangat untuk dijadikan dewan perkahwinan ata...

Post has attachment
Resipi Nasi Ayam Paling Sedap
Resipi Nasi Ayam Paling Sedap | Fadzi sebenarnya kadang-kadang mati akal tak pun rasa bosan fikir nak masak apa tiap-tiap hari. Biasanya kalau orang yang selalu masak setiap hari mesti ada masalah macam ni kan. Tak sampai waktu tengah hari lagi dah duk tert...

Post has attachment
Hotel Murah Super 8 Hotel, Georgetown Pulau Pinang
Hotel Murah Super 8 Hotel, Georgetown Pulau Pinang | Masa duduk dekat Pulau Pinang, kiteorang mencari jugak hotel mana yang murah dekat sini. Tapi kalau dah kata Pulau Pinang, semua benda dekat sini mahal kan. Betul tak? Sumber: Super 8 Hotel Untuk hari per...

Post has attachment
Buku Resipi 1 Hari 1 Resipi
Buku Resipi 1 Hari 1 Resipi | Lepas balik raya hari tu, Fadzi ada scroll Facebook. Ada sorang kawan dalam Facebook Fadzi kata nak get ready masak tiap-tiap hari. Siap ada hashtag #1Hari1Resepi. Tiba-tiba Fadzi teringat, Fadzi ada buku 1 Hari 1 Resepi hasil ...

Post has attachment
4 Cara Simpan Duit Raya Anak
4 Cara Simpan Duit Raya Anak | Tahun ni duit raya Aneeq tak banyak sangat sebab kiteorang sekeluarga tak banyak pergi beraya. Tak larat juga nak beraya bila Aneeq dah masuk umur 2 tahun ni. Macam-macma peelnya. Tapi dalam tak banyak tu, boleh lah dapat 3 an...

Post has attachment
Wallet Hilang! Apa Nak Buat Bila Wallet Hilang?
Wallet Hilang! Apa Nak Buat Bila Wallet Hilang? | Hari Sabtu lepas Fadzi pergi ke Tesco Extra nak beli barang dapur. Biasa memang hujung minggu Fadzi sekeluarga pergi beli barang dapur untuk 2 minggu terus. Bila sampai Tesco Extra, rasa lapar, pergi lah mak...

Post has attachment
5 Ideas For Baby Shower Gifts
5 Ideas For Baby Shower Gifts | Lately I got many friends who are waiting their delivery dates. I think it would be nice to give them some baby shower gifts not only to make them happy but at the same time I feel that by giving them these gifts would help t...

Post has attachment
Mek View International - Koleksi Two Way Cake With Full Coverage Dan Soothing Ivy Serum
Mek View International - Koleksi Two Way Cake With Full Coverage Dan Soothing Ivy Serum | Aku tak pasti kenapa semakin meningkat usia ni, semakin aku suka nak pakai make up. Tapi make up yang aku pakai biasanya yang simple saja, tak heavy pun. Baru-baru ni ...

Post has attachment
Anmum Grow Amazing - Jom Kenali Proses Tumbesaran Anak
Anmum Grow Amazing - Jom Kenali Proses Tumbesaran Anak | Walaupun Aneeq dah masuk 2 tahun, banyak lagi perkara pasal Aneeq yang aku masih tak tahu. Dan banyak lagi perkara tentang tumbesaran Aneeq yang aku masih lagi keliru. Jadi mak mak ni susah rupanya. J...
Wait while more posts are being loaded