Profile cover photo
Profile photo
Nadia Farehah
21 followers -
I am a Nobody that will become Somebody
I am a Nobody that will become Somebody

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Feeling enough of everything!
Salam all! Sambil layan Google News, sambil cuba menulis blog yang makin tebal habuk dan sawang. Lunch hour hari ini memang Nad nak cuba update blog kesayangan. Few days, gastrik melanda, even now pun perut sebu jek. Apa yang menarik this year? This month? ...
Add a comment...

Post has attachment
Life update!
Salam Sejahtera kepada semua* Nad harap blog ni masih relevan even dah lama tak update. Many things happened for the past few months since Nad updated. Banyak event berlaku dalam hidup Nad. I love being transparent; making life easier with no lies and less ...
Add a comment...

Post has attachment
Take a look at this video on YouTube:
Add a comment...

Post has attachment
PENGAKUAN BERANI MATI !!!!!!
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semuanya... Selama ini Nad sibuk sangat-sangat dengan urusan pengajian selama 3 tahun di IMU dan hanya sekali sekala membantu dalam pengurusan ONLINE BUSINESS "MYAA" dan yang sewaktu dengannya. Dalam hati ni tuhan saja ta...
Add a comment...

Post has attachment
Goodbye IMU!
Assalam... It was not easy to bid farewell to a place where I had so much memories. Everything that allowed me to grow and become who I am today. Of course it was not easy to go through some experiences I had in IMU but I guess it worth the journey. Don't e...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hello Semester 9!!!
Pejam celik pejam celik dah hampir ke penghujung perjalanan degree Nad. Pelbagai cabaran dan dugaan sepanjang pengajian Nad di IMU dan most of the time Nad pancit dan bangkit semula sebab Nad sedar, nasib Nad dan masa depan Nad hanya Nad yang boleh corak da...
Add a comment...

Post has attachment
Last week of Internship in Living Hope!
Aloha! Dah hampir 3 bulan Nad intern di Living Hope. So many things happened and learned from this internship. Hopefully Nad dah beri yang terbaik buat semua. Sepanjang menjalani internship, Nad banyak buat reflections. Either about the internship itself or...
Add a comment...

Post has attachment
Prolog
"Diya, kalau umi aku tanya pasal aku esok, cakap je aku study group dengan kau ok?!" PJ buat muka tak bersalah sambil tangannya seperti memohon maaf dengan Diya. Diya tahu dia memang kalah kalau PJ yang minta tolong. PJ satu-satunya kawan karib yang selalu ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded