Profile cover photo
Profile photo
Nadira Naima
34 followers
34 followers
About
Posts

Post has attachment
KELABU
My second Fixi book selepas Cerpen - also by the same writer. Nampak tak aku bukan minat Fixi sangat pun, aku beli Kelabu ni sebab tertarik dengan cerpen Nadia Khan yang berkait dengan Kelabu dalam KLCC dan kalau tak silap dalam Cerpen pun ada. Gaya penulis...
KELABU
KELABU
bendingbackwards.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wedding Speech
Intro yang best buat aku habiskan buku ni dalam masa yang paling sekejap selepas Seyogia. Walaubagaimanapun, sampai ke tahap konflik dan unveiling of the truth, adoyai, kecewa. Aku benci cerita yang menipu pembaca. Senang kata, bagi spoiler sikit; aku benci...
Wedding Speech
Wedding Speech
bendingbackwards.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Nurul + Nuar | Majlis Bersanding
Majlis bersanding Ofee tema putih, pink, peach. Love the theme and the pelamin and the dress. Aku rasa, comel sangat combination dia. It was fun, of course, memandangkan almost all my best friends were there. Gembira dapat jumpa kawan-kawan UKM yang ada dah...
Nurul + Nuar | Majlis Bersanding
Nurul + Nuar | Majlis Bersanding
bendingbackwards.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nurul + Nuar | Nikah
Kawan aku nikah, aku siap amek cuti tapi masih lambat siap kena sound dengan bapak pengantin. Mana taknya, nak kena gerak pukul 8.30am, 8.00am aku baru sampai nak makeup kan. Krik krik. Alhamdulillah, pengantin selamat sampai walaupun jurunikah sampai dulu,...
Add a comment...

Post has attachment
Dessert before Dinner : Maco Vintage x Glamor Seafood
Maco Vintage (Jalan Ibrahim) is a nice place for drinks, desserts and starters because the portion is so small, it's definitely not for a big eater... that's why we went to Glamour Seafood, Taman Sri Stulang afterwards - delicious and cheap.
Add a comment...

Post has attachment
Rhymes For Mending Hearts
The title itself is intriguing. Never heard of it before but bought it anyway. I like most of the poems and stuff in it but most of the time, the writer seems angry or in a dark place. But that's not bad at all. I'm a big believer of the saying "great art c...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded