Profile cover photo
Profile photo
naurah norzan
13 followers
13 followers
About
naurah's posts

Post has attachment

Post has attachment
kiriman whatsapp seorang teman.
Kiriman whatsapp seorang teman.. Suatu petang sedang sedang scroll , membaca berita di twitter, membaca blog orang lain , terterima kiriman whatsapp seorang sahabat, bertanyakan khabar, dah lama sangat dah tak bertanya khabar . Sedang random random ber what...

Post has attachment

Post has attachment
Kiriman whatsapp seorang teman.
Kiriman whatsapp seorang teman. Suatu petang tu , aku menerima kiriman whatsapp seorang sahabat, bertanyakan khabar, dah lama sangat dah tak bertanya khabar . Sedang random random ber whatsapp , walaupun sedar lah tak ada suatu perkara pun yang random dalam...

Post has attachment
Ada apa dengan cinta ?
Ada apa dengan cinta , bila ianya hanyalah perbezaan aku dan kau.

Post has attachment
Fikiran dalam kata kata
.................................................................................................................................................................. Betapa susahnya nak letakkan fikiran  dalam kata kata sebab takkan mampu  meluahkan rasa .  Ta...

Post has attachment

Post has attachment
Solat , is not something we squeeze into our day
Menghabiskan masa masa terluang lepas exam dengan bahan bahan bacaan walaupun tidak suka membaca tapi memaksa diri membaca jugak . sebab kalau tak akan terbuang lah masa masa ke arah benda lain /: /:  Now reading : " Reclaim your heart " by Yasmin Moahed, w...

Post has attachment
Goyangkanlah pangkal pohon kurma itu ...
Assalamualaikum wbt, Sedar tak sedar, dah habis dah semua class dan dah tamatlah pengajian tahun satu di Cardiff, Alhamdulillah dah banyak dah perkara yang di lalui, pahit manis, dan baru baru ni baru tamat exam finals.( doakan plis) tapi masih ramai kawan ...

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded