Profile cover photo
Profile photo
zuk zuhaiza
11 followers
11 followers
About
zuk's posts

Post has attachment
DIY (Do-It-Yourself)
Assalamu'alaikum. sebenarnya masa my egagement day hari tu (25 january 2014) banyak yang aku plan nak DIY. nak jimat kos lah konon. yelah student lagi, takde income. mengharapkan belas ihsan duit mak ayah dengan PTPTN je. sedih kan... waaa Plan nya dengan m...

Post has attachment
update terkini empunya belog
Assalamu'alaikum. pemilik belog ini sedang menghabiskan sisa sisa masa belajarnya, di mana sekarang ni dia sedang bersusah payah, bersengkang mata, berhingus hidung, dan berbagai bagai simptom tekanan lagi akibat penangan semester terakhir bagi tahun terakh...

Post has attachment
welcome 2014 and I am someone fiancee..
Assalamu'alaikum, 2014 membuka fasa yang baru dalam hidup aku. tak pernah sangka secepat ini. Alhamdulillah, masa perkenalan yang amat singkat, namun kami nekad untuk teruskan ke step seterusnya.  kerana aku yakin dengan peraturanNya. awal ramadan 2013 mula...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
babies babies..

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded