Profile cover photo
Profile photo
Creative Zone
1 follower -
Câteva cuvinte despre noi
Câteva cuvinte despre noi

1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Succesul unui proiect web nu apare odată cu publicarea acestuia pe internet, ci acesta este generat de mai mulți factori. De aceea, este recomandat să alegeți un partener experimentat în domeniul web, care să știe să scoată în evidență avantajele dvs și să vă poziționeze în fața concurenței.

Piața online și dezvoltarea sa continuă au impus necesitatea unei permanente optimizări (și îmbunătățiri) a proiectelor web prin prisma noilor tehnologii, pentru a atinge, într-un timp cât mai scurt, un nivel de vizibilitate maximă.

http://creativezone.ro/mentenanta.html
Add a comment...

Post has attachment
Oricât de bine este realizat sau promovat online, orice site web are nevoie de conținut nou, actualizat, cu informații noi și corecte. Altfel, vizitatorii își vor pierde interesul și nu vor mai accesa site-ul dvs, spre avantajul concurenței.

http://creativezone.ro/suport-tehnic.html
Add a comment...

Post has attachment
Optimizarea pentru includerea prioritară în motoarele de căutare şi în special în ceea ce priveşte căutările pe Google, a devenit în ultimii ani de o importanţă majoră pentru site-urile ale căror obiective includ vânzarea de produse, obiectivul principal al acestora fiind clientul. Tocmai de aceea, au apărut şi funcţionează o pleiadă de firme şi persoane care fac care mai de care promisiuni mai răsărite în ceea ce priveşte optimizarea pentru Google. Noi nu vă promitem nimic din toate acestea. Nu înainte de a vă arăta rezultatele.

http://creativezone.ro/optimizare-seo.html
Add a comment...

Post has attachment
Pe lângă serviciile de web design şi optimizare web, oferim şi soluţii complete de găzduire (web hosting). Pachetele de web hosting se adresează prioritar clienţilor care doresc realizarea unui proiect web şi preferă ca găzduirea să fie asigurată prin intermediul nostru.

http://creativezone.ro/gazduire-web.html
Add a comment...

Post has attachment
Primul pas în crearea unui website este înregistrarea numelui de domeniu, acesta reprezintă ușa website-ului pe internet. Numele de domeniu trebuie să fie cât mai simplu și să reprezinte identitatea ta online, astfel prietenii, clienții și partenerii de afaceri vor ține minte mai ușor numele de domeniu.

http://www.creativezone.ro/
Add a comment...

Post has attachment
Serviciile noastre se adresează în mod special celor cu gust şi spirit inovativ, cu o atracție pentru lucrurile cu adevărat deosebite. Publicul nostru ţintă este unul restrâns şi elitist. Acest lucru este dat fiind faptului că se cunoaște multitudinea de firme şi persoane care fac acelaşi lucru, mai bine sau mai puțin bine, din pasiune sau necesitate, experimentați sau începători.

Pentru noi ,însă, web design-ul este o artă, iar arta este mai mult decât o simplă reiterare de şabloane şi tehnică inginerească. Arta este personală şi înseamnă creaţie.

http://www.creativezone.ro/
Add a comment...

Post has attachment
Un website de tip magazin virtual sau magazin online vă oferă un sistem modern şi profesional de a vinde produsele online, foarte rapid şi eficient.

În magazinele virtuale, clienţii îşi pot crea un cont personal, pe care să îl utilizeze atunci când efectuează o comandă. Astfel, ei pot fi în permanenţă la curent cu ultimele noutăţi, îşi pot verifica comenzile anterioare, adăuga adrese, imprima facturile aferente şi multe altele.

Magazinul virtual a devenit, în ultimii ani, una din cele mai eficiente soluţii pentru promovarea şi comercializarea produselor.

http://www.creativezone.ro/
Add a comment...

Post has attachment
Website-ul de prezentare este cel mai utilizat de către companiile care își desfășoară activitatea atât online, cât și offline. Prin intermediul acestuia, firmele își expun într-un mod cât mai atractiv ofertele, făcându-le cât mai accesibile publicului larg.

Un website de prezentare conține informațiile relevante despre activitatea firmei, produsele sau serviciile oferite, modalități de contact și alte date specifice.

http://www.creativezone.ro/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded