Profile cover photo
Profile photo
eb Personeelsdiensten B.V.
2 followers -
De beste weg naar gemotiveerd personeel
De beste weg naar gemotiveerd personeel

2 followers
About
Posts

De 5 zekerheden van eb Personeelsdiensten

Goudeerlijk

Eerlijk duurt het langst. Dat vinden we al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2009. Eerlijk tegenover onze opdrachtgever die recht heeft op professioneel en gedreven personeel. Maar ook eerlijk tegenover onze Poolse werknemers die gegarandeerd het cao-loon op zijn bankrekening gestort krijgt. Niet voor niks heten we eb: eerlijk & beter. Daarom staat eerlijkheid bovenaan in onze lijst met 5 zekerheden.

Altijd de juiste kandidaat

Onze coördinatoren houden nauw contact met de opdrachtgever. Daarom staan we bijna dagelijks met onze voeten op de werkvloer, tussen onze mensen in. Zo weten wij wat ze in hun mars hebben, waarin ze mogelijk kunnen verbeteren en wat ze nodig hebben om optimaal te renderen. Je zou kunnen zeggen dat we onze mensen kennen als onze broekzak. Zo zetten we mensen bij u aan het werk die hard werken, maar zich in uw bedrijf ook thuis voelen.

Hoge arbeidsproductiviteit

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: Polen zijn uiterst gemotiveerde werknemers. Werken zich plat gezegd de poten uit hun lijf. Klagen feitelijk nooit. Met zo’n mentaliteit wekt het geen verbazing dat hun arbeidsproductiviteit een stuk hoger ligt dan die van Nederlandse werknemers – het verschil kan wel oplopen tot dertig procent! Geen wonder dat de Nederlandse werkgever onze Polen met open armen ontvangt.

Trendsetter in de uitzendbranche

eb Personeelsdiensten is trendsetter in de sector van internationale arbeidsbemiddelaars. Voorbeelden van onze vooruitstrevende aanpak zijn de goed verzorgde huisvesting van onze werknemers, de prima vervoersvoorzieningen en de Nederlandse taallessen die wij verplicht stellen. Ook in onze arbeidsvoorwaarden vervullen we een voorlopersrol.
Polen krijgen namelijk altijd het cao-loon uitbetaald en zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld ziektekosten.

Oog voor de menselijke maat

In een tijd waarin malafide uitzendbureaus als paddenstoelen uit de grond schieten, biedt eb zijn Poolse werknemers juist een warm bad. Bijvoorbeeld door open en eerlijk te communiceren. Maar ook door het cao-loon te betalen. We gaan hierin zelfs verder. Polen worden bij eb begeleid door tweetalige coördinatoren die 24/7 beschikbaar zijn om hun leven in Nederland makkelijker te maken. Een Pool die lekkerder in zijn vel zit, presteert immers beter op uw werkvloer.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded