Profile cover photo
Profile photo
Aznin Taridi
62 followers -
Hear me ROAARRR!
Hear me ROAARRR!

62 followers
About
Posts

Post has attachment
Raya Reunion & Orange Rolls
Hellooo all! I trust you've all had a decent raya, if not a blastful one. Mine was so-so, the usual. Balik kampung hubby, then meredah traffic jam balik my kampung pulak. Perjalanan yang biasanya mengambil masa 4 jam, dah jadi 8 jam! And that was still ok c...
Raya Reunion & Orange Rolls
Raya Reunion & Orange Rolls
justbeingnin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Perancangan Menu Bulan Puasa
Sedar tak sedar, dah 14 hari kita melalui bulan Ramadhan. Cepat betul kan masa berlalu... macam angin je. Tidur, jaga, tidur, jaga... dah separuh bulan Ramadhan pergi. Tinggal lah lagi separuh untuk dimanfaatkan sepenuhnya. Saya sangat berharap dan berdoa s...
Perancangan Menu Bulan Puasa
Perancangan Menu Bulan Puasa
justbeingnin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beg Cerut (Drawstring Bag) Simpan Kasut/Selipar
Dalam kelam-kabut Cik Abang saya nak ke umrah besok, baru semalam terlintas di kepala saya akan satu benda yang saya rasa perlu dia bawa. Iaitu, beg cerut untuk isi selipar. Saya tak tahu lah jemaah lain macamana tetapi melalui pengalaman saya dulu sewaktu ...
Add a comment...

Post has attachment
Biskut Choc Chips Nestum
Tak lama dulu... agak dalam sebulan-dua yang lepas, anak sulung saya buat request nak buat biskut nestum. Tak ingat pula saya macamana dia boleh dapat idea nak buat biskut nestum tu, mungkin dengar cerita kawan-kawan agaknya. Berkali-kali juga dia ingatkan ...
Biskut Choc Chips Nestum
Biskut Choc Chips Nestum
justbeingnin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tutup FB - apa saya dapat.
Semalam, genap seminggu Ramadhan. Dan semalam juga, genap seminggu saya 'deactivated' akaun FB saya. Alhamdulillah, what I thought I had no willpower to do, let alone sustain, I had and I did. Seminggu saya tak berkeliaran di media sosial. Well, that is not...
Tutup FB - apa saya dapat.
Tutup FB - apa saya dapat.
justbeingnin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Spaghetti aglio olio seafood cepat dan sedap
Salam Ramadhan semua. Pejam-celik, pejam-celik... tau-tau Ramadhan datang lagi. MasyaAllah... cepat betul masa berlalu kan? Apa-apa pun, saya ucapkan selamat menyambut bulan yang mulia ini dan selamat berpuasa buat geng-geng bloggers yang beragama Islam. Se...
Add a comment...

Post has attachment
DIY beg beli-belah [shopping bag]
Semasa kerajaan negeri Selangor mula-mula memperkenalkan kempen #bebasplastik , kedengaran banyak betul rungutan dari pihak pengguna. To be honest, walaupun saya faham dari perspektif pengguna ini mungkin agak membebankan bagi sesetengah orang, saya sokong ...
DIY beg beli-belah [shopping bag]
DIY beg beli-belah [shopping bag]
justbeingnin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bubur kacang durian kegemaran Mr. Hubby
Beberapa hari lepas, lepas kami mengambil suntikan influenza beramai-ramai tu, terbit pulak di tekak terasa nak makan durian. Mungkin sebab mood happy selepas berjaya menerima suntikan dengan jayanya. Mama pulak yang over. Tapi betul, memang saya gelabah pu...
Add a comment...

Post has attachment
Cara bibik saya kupas ubi kayu
Salam semua. Izinkan saya berkongsi sedikit pengalaman saya sepanjang saya menggaji pembantu rumah (PR). Saya sememangnya dah bertahun-tahun menggunakan khidmat PR. Dah beberapa kali bertukar PR dan macam-macam ragam PR saya dah lalui. Tapi bukan itu yang s...
Cara bibik saya kupas ubi kayu
Cara bibik saya kupas ubi kayu
justbeingnin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Suntik vaksin influenza beramai-ramai
Suntik vaksin influenza beramai-ramai
justbeingnin.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded