Profile cover photo
Profile photo
Nurul Sharina Mat Yaacob
17 followers
17 followers
About
Nurul Sharina's posts

Post has attachment
... F&S merisik day ...
Alhamdulillah dah selamat dirisik family awang pada 11 Mac 2016.  Moga diberi kemudahan untuk langkah seterusnya. Amin. love,  sharina M.Y

Post has attachment
... About myAwang! ...
1. Anak no-2 dari 6 beradik 3 lelaki 3 perempuan 2. Family man aku cukup suka tgk mcm mane die treat family die. mama aku sokmo la pesan, kalo mcm ni die treat family die sekarang, macam tue lah die akan jg adik nanty. blushing. hewhewhew! 3. Tegas 4. Punch...

Post has attachment
... Braces / Orthodontist ...
assalamualaikum....? aku sebenarnye kan dh lame nk share pengalaman pkai braces nie...alhamdulillah ari nie diberi kesempatan nk bercerita...cewah ayat..cakap jela padahal kau tue dh stress dgn simulation yg xdapt2 tue sharina oiii..hehe...so, aku switch mo...

Post has attachment
... Simple HomeMade Lasagna ...
assalamualaikum....? skrg nie aku tgah jg retest math engineering 3... bawa laptop cbb tgah run simulation...bukan nk tunjuk poyo occay? aku memg mengejar mase oii sekarang...nk grade cepat...mcm nie lah jadinye...sementara menunggu simulation tue, aku buka...

Post has attachment
... luahan gadis bongsu ...
assalamualaikum... sebenarnye kan, aku cukup2 xpaham lah dengan org yg suka sgt nk show off die punye feeling...i'm not a jelousy type!! just nk luahkan je...:) jap aku nak gambarkan situation. 1. "ari nie sambut merdeka dekat dot dot dot je...kua tanpa mak...

Post has attachment
... aidilfitri 2015 ...
assalamualaikum.... aidilfitri 2015...??jap aku nak kene recall balik ape yg dh terjadi...hihi...baru sempat nk meng-update blog...nampak x ke-busy-an dicitue...ayat apakah? 6 perkara sedih sebelom, semasa dan selepas raya aidilfitri 2015: 1. Nenek aku saki...

Post has attachment
...boat noodle cyberjaya ...
assalamualaikum.... Nie aku nk promote ciked...the best restaurant area cyberjaya...korang ingat barang je ke ad kedai RM2...makanan pom ade la,,,all item RM1.90...so kepada readers2 yg aku sayangi, yg dekat area cyberjaya tue, aku galakkn korg pegi lah mak...

Post has attachment
... Burgerbyte Kluang ...
assalamualaikum... eh eh burgerbyte abg zizan dah ade kat kluang la...so hari nie we olls decide nk bukak puasa kat ctue lah...hihi...harapnye dapat lah jumpe abg zizang...hehehe... a part of listing menu...jgn isau..nanty pekerja dieorg akan hntr menu nie ...

Post has attachment
... iftar dataran masjid PUTRAJAYA 2015 ...
assalamualaikum... salam ramadhan ke-16...last week pegi putrajaya cbb nk amik raden ...bawa die balik batu pahat...kecian die dh lame tinggl dgn abg aku kat putrajaya...mase kat putrajaya tue aku sempat la iftar kat dataran masjid putra..memg dh pasg niat ...

Post has attachment
... Defense Proposal 1 ...
assalamualaikum.... hepy fasting days to all muslim...:)  FACULTY OF ELECTRICAL ENGINEERING AND ELECTRONICS  PRESENTATION SEMESTER II SESI 2014/2015 16 JUN 2015 nampak x name aku no.2..maksudnye aku presenter ke-2..alhamdulillah settle...presenter pertama t...
Wait while more posts are being loaded