Profile

Cover photo
Verified name
Najib Razak
Works at Government of Malaysia
Attended University of Nottingham
Lived in Malaysia
204,194 followers|7,403,735 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Saya lihat ramai yang cuba teka umur. How-Old.net kata saya 46. Umur sebenar saya 61. #ILoveThisWebsite #HowOldRobot

 ·  Translate
88
5
Maria “To'on” Haringan Sanah's profile photopeter Osk's profile photoLim Kim Poh's profile photoWarieDJ akbar's profile photo
43 comments
 
YA KAREEM Subbuhun
Quddusun 
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Kad Laporan Tahunan yang akan saya bentangkan pada malam ini. Amalan Kerajaan yang telus dan bertanggungjawab #TransformasiUtkSemua
 ·  Translate
139
11
yee shin yuh's profile photoSunan 65052201's profile photohidayah marican's profile photonur duha alias's profile photo
63 comments
 
Assalamulaikum..........
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Di majlis raptai sidang kemuncak ASEAN yang akan berlangsung minggu depan. Saya lihat persediaan rapi, Insya-Allah semua akan berjalan lancar.
 ·  Translate
312
16
Woo Kang's profile photoFazreen 87's profile photoHafiz Kay's profile photoA Zim's profile photo
71 comments
 
Hai
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Keynote Address by Prime Minister Najib Razak at Invest Malaysia 2015. http://najibrazak.com/bm/blog/keynote-address-at-invest-malaysia-2015/
155
11
George Klee's profile photoAminur Rahman's profile photoAfeeq Hasan's profile photoKERIS BERAYON's profile photo
65 comments
 
Syarikak2besar dan peniaga peniaga yang dulu suka suka naikkan harga dah tak boleh lari cukai kita org melayu ikut aje dulu BRIM dah backup kan sikit ok la tu bila lagi kita nak bantu kerajaan.kerajaan siapa kita kita siapa kita le kerajaan ini kerajaan tanah melayu. ingat kita tak boleh nak menentukan keislaman PM kita dan kita guna perkataan yang baik walaupun ketika kita mengkritik beliau kita kena hormat sesama sendiri baru orang akan hormati diri kita ........kepada hamba ALLAH umat MUHAMMAD.BERSATULAH DEMI MASA DEPAN JENERASI AKAN DATANG.ALLAH HUAKBAR.ALLAH HUAKBAR.ALLAH HUAKBAR.
 ·  Translate
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Over the years, with political stability and strong fundamentals, Malaysia's economy has been on a steady and sustainable growth path. This year, we expect to grow between 4.5% to 5.5%, making us one of the 20 fastest growing economies in the world. 
171
13
Shamsuddin Hassan's profile photoKirin Aqua's profile photoLemmy Khor's profile photoSiti Khety 's profile photo
124 comments
 
Alhamdulillah,Good to know ,at least there's a few more people left.

Who are more concerned about the TruTH and nothing else ..but the real TruTH,
Above more than Anything Else!!!
Hate to see a beautiful majestic Mosque...but only superficial,not more than one SAF of Real Jemaah ,who Loves ALLAH & RaSuL more than Anything else in this Temporal World is for the DEAD!!
Add a comment...
Have him in circles
204,194 people
Fara Farhana's profile photo
Douggie Toidy's profile photo
Newway Travel & Tours Sdn Bhd's profile photo
IDHAM MUKHRIZ's profile photo
Norsiah Salim's profile photo
Leo Koo's profile photo
Syu Hada's profile photo
Mazlan Ahmad's profile photo
Sari Mah's profile photo

Najib Razak

Shared publicly  - 
 

Alhamdulillah, tahniah Datuk Hasan Arifin atas kemenangan di PRK Rompin. Walaupun majoriti kurang berbanding PRU-13 yang lalu, Barisan Nasional akan mengambil ini sebagai satu iltizam dan saya yakin Datuk Hasan Arifin akan berkhidmat dengan cemerlang untuk terus membawa kemajuan dan pembangunan di Rompin. Hidup Barisan Nasional!
 ·  Translate
164
8
Ghani Ghani's profile photonur duha alias's profile photoRMS Tech Solution's profile photoabc def's profile photo
98 comments
 
Tahniah BN
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Sempena sambutan Hari Pekerja tahun ini, saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan terima kasih kepada semua pekerja yang telah menyumbang ke arah kejayaan Malaysia sepertimana yang kita kecapi kini. Saya harap semua dapat meluangkan masa berkualiti dengan ahli keluarga tersayang sempena cuti panjang hujung minggu ini. Selamat Hari Pekerja kepada semua!
 ·  Translate
219
18
Jelius Golunu's profile photonur duha alias's profile photogud gel's profile photoabc def's profile photo
128 comments
 
Teruskan perjuangan...buat yang terbaik tuk rakyat malaysia
 ·  Translate
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
"Kini kita telah menubuhkan sejumlah 307 buah Klinik 1Malaysia di seluruh negara sejak 2010, yang meliputi kawasan bandar dan luar bandar http://najibrazak.com/…/pelancaran-laporan-tahun-2014-prog…/ " ‪#‎TransformasiUtkSemua‬
 ·  Translate
234
12
KUDIN AZIZ's profile photoBonaventure Siew's profile photoAshaari Abdullah's profile photoAlfread Walter's profile photo
97 comments
 
Selamat pagi pada semua Rakyat Malaysia BN menang di PRK Rompin. INI adalah bukti Malaysia perlu kerajaan bolih tolong Rakyat Malaysia tak kira agama atau pun keturunan bangsa. Kemajuan di utamakan untuk kebaikan Rakyat Malaysia dengan pelajaran tinggi dan pekerjaan pendapatan lumayan. Sokong BN sokong kemajuan ke hadapan jangan pandang ke belakang. Malaysia maju Rakyat nikmati dengan satu hati satu hala. Nasib Rakyat Najib Razak. JFL Appan Malaysia
 ·  Translate
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
"My father, Tun Razak, was one of the five statesmen who signed the Bangkok Declaration in 1967." http://najibrazak.com/en/blog/opening-address-by-prime-minister-of-malaysia-26th-asean-summit/ #ASEANSummit
61
3
Nick Nyut's profile photoRoyal Pekan Golf Club's profile photoGhani Ghani's profile photoakmal aizat's profile photo
16 comments
 
+Helang Salak I was convinced no matter how best the road is built how uptight JPJ road laws are billed in Parliament(sic),how convincing road safety campaigns are huha-huha through the community leaders,teachers,YBs,MPs,MINISTERS,Transport MINISTERS,DPMsand even PMs, road catastrophies still happen and continue, multiple road deaths are there before during and after festival road surgs travellings we all now know as "HAPPY BALIK KAMPONG", my apology pardon me may I suggest a slight slogan variation"Sad Balik Kampong FOREVER" (I'm not laughing).On January 16th,1981 my first child a son was born, after persuading,pleading,appealling,and many many 'I love u, sayang u ,u masih hot macam dulu u asking for approval from the Home minister: My Wife ! I started my own road satety campaigns.: a)Driving my baby boy on my laps in my ramsackled Toyota Station Wagon on empty upcountry(kampong)roads in Serian,(with the home minister in sitting in front passenger seat,groaning'Kesian' most of the time.Purpose:to familiarise car driving to my baby.That serie of practice went on until he could sit on his own but still on my laps, he was allowed to hold the stirring wheel to 'get the feel.,by the time my baby was big enough and able to sight road surroundings he was handling the wheel 'on his own' but still sitting on my laps...i.e before he was able to talk! At age two I have the boy seated on upraised driver's seat alone, myself sitting in the passenger seat arm lenght to the stirring wheel. By age 4 I bought 90cc Honda kapchai for him to ride .Purpose 1)motor cycle riding practises 2)feel the pain (malu/physological) bodily when he has no good control of his m.cycle--- this imbedded fear of accidents so avoid speeding later years (all his m/c practices were run around our own house compound with very strick supervision by his 'home transport minister'(mommy),who by the way also posses FULL B,D,E driving licenses.Other three of my children born in 1982,1983(f) and 1985 consecutively were enforced with the same safety-thru-pain drivings from the days they were born(literally).All (4) of them now work,live (and drive) at various spots in west Malaysia since they completed their SPM years.
#**:My observations::Many road deaths occurred upon those between ages of 17and 27(The Decade of Road Traps).Could it be because upon obtaining their driving licenses these unfurnate young drivers conceived the idea that they are legallised to experiment whatever actions on the roads?Can simulated "mild" accidents to give 'pain' experience incorporated in driving curracullum improve driving habits?Should driving lessons be introduced in schools from standard one till mature age to obtain driving licences?Strange but I have tried !

Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Keynote Address by Prime Minister Najib Razak at Invest Malaysia 2015. http://najibrazak.com/en/blog/keynote-address-at-invest-malaysia-2015/
154
13
Kharul Azuan's profile photoMuhammad Abu Chia Abdullah's profile photoMira Khaizah (miadhuha)'s profile photoDayang Siti Rauziah Dayang's profile photo
40 comments
 
Iya iya intel inside 
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Selama beberapa tahun kawasan parlimen Permatang Pauh berada di tangan pembangkang, kita boleh lihat tidak banyak hasil dan pembaharuan yang dibawa untuk penduduk di kawasan tersebut. Saya yakin penduduk di Permatang Pauh sedar akan keadaan ini, dan demi masa depan mereka, saya harap semua akan sokong Barisan Nasional dan calon kita Suhaimi Sabudin sebagai alternatif yang mampu menjanjikan masa depan yang lebih cemerlang kepada Permatang Pauh.
 ·  Translate
115
10
Erwan johani's profile photomasura jamalus's profile photoDean Ranger's profile photoNujumuddin Hussin's profile photo
115 comments
 
A,fren sya tengok sdra ni org tajam mata dan idea, tapi sdr tidak guna ayat yg cantik.dan membina, cuba guna perkataan yg dapat bina bangsa kita semuga dapat bertaut rumpun tu semula.
 ·  Translate
Add a comment...

Najib Razak

Shared publicly  - 
 
Keynote Address by Prime Minister Najib Razak at Invest Malaysia 2015. http://najibrazak.com/en/blog/keynote-address-at-invest-malaysia-2015/
107
5
sofyan daud (arimolufukato)'s profile photoGeorge Klee's profile photoYusfira Alferos Yusfiros82's profile photoSim  Chong Yong's profile photo
26 comments
 
What to cover line...pls grow up bro
Add a comment...
People
Have him in circles
204,194 people
Fara Farhana's profile photo
Douggie Toidy's profile photo
Newway Travel & Tours Sdn Bhd's profile photo
IDHAM MUKHRIZ's profile photo
Norsiah Salim's profile photo
Leo Koo's profile photo
Syu Hada's profile photo
Mazlan Ahmad's profile photo
Sari Mah's profile photo
Work
Occupation
Prime Minister of Malaysia
Employment
  • Government of Malaysia
    Prime Minister, 2009 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Malaysia
Contact Information
Work
Address
Main Block, Perdana Putra Building, Federal Government Administrative Centre, 62502 Putrajaya,
Story
Tagline
The official Google+ page of the Prime Minister of Malaysia, Najib Razak.
Introduction
My life is very hectic, but I love it.

In my spare time I focus on Sunday family lunches, watching TV with my kids and going on holidays.

My greatest influence is my late father (Allahyarham Tun Abdul Razak). But I admire Sir Winston Churchill's oratory skills and never-say-die attitude, Nelson Mandela for the sacrifices he made and for never flinching in the face of adversity and JFK.

Hidup saya begitu sibuk tapi saya amat bersyukur.

Apabila saya mempunyai masa lapang, saya gemar bermakan tengahari pada hari Ahad, menonton TV dan pergi bercuti bersama keluarga.

Bapa saya Allahyarham Tun Abdul Razak merupakan seorang yang sangat berpengaruh pada diri saya, saya juga gemari skil ucapan Sir Winston Churchill dan perangai beliau yang tidak pernah berputus usaha, Nelson Mandela atas pengorbanan beliau yang tidak pernah gentar dalam menghadapi cabaran dan juga JFK.
Education
  • University of Nottingham
    Industrial Economics
  • Malvern Boys College
  • St. John's Institution
Basic Information
Gender
Male
Najib Razak's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.