Profile cover photo
Profile photo
byg-billigst.dk
2 followers -
billige døre, billig vvs, indvendige døre, hoveddør, byggematerialer
billige døre, billig vvs, indvendige døre, hoveddør, byggematerialer

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Har du også problemer med at holde belægningen på din terasse og havegange pæne hele året? så kunne det måske være til hjælp at læse vores artikel omkring vedligeholdelse af belægninger her:

http://byg-billigst.dk/vedligeholdelse-af-belaegningen-paa-din-terrasse/
Add a comment...

Post has attachment
Nogle af vores bedste billeder fra vores bedste artikler
PhotoPhotoPhoto
Byg billigst.dk
3 Photos - View album
Add a comment...

Energi og energipriser er noget af det allerflest danskere er optaget af for tiden, for det er gået op for mange mennesker at prisen på energi har stor betydning for det daglige budget i de Danske hjem. Mange Danskere smider mange unødige penge ud til olie og naturgas som de kunne have sparet ved f.eks. at anvende jordvarme, solvarme eller solceller.

Varmepumper er det helt nye hotte emne indenfor energikilder i danske huse, og du kan spare mange penge ved at udskifte oliefyret til en varmepumpe, men mange varmepumper lover mere end de kan holde og der falder mang folk i vandet.
Add a comment...

Post has attachment
Gipsplader, spånplader og krydsfiner plader er noget af det som benyttes allermest i det danske byggeri. Der findes mange forskellige leverandører af disse byggeplader og dermed også mange forskellige priser på byggepladerne. Det er derfor vigtigt at du kigger dig grundigt for inden du bestiller ny gipsplader til huset, eller nye tagkrydsfiner plader til hele taget, for du kan spare mange penge ved at følge de mange links på vores hjemmeside som vi har fundet kun til dig, læs mere på byg-billigst.dk
Add a comment...

Post has attachment
Er din hoveddør utæt eller er den bare gammel og er isoleringsevnen bare helt i bund, så kan det være en god ide at udskifte hoveddøren til en ny og moderne yderdør med god isolering og lavenergi ruder. Byg-billigst.dk har samlet nogle gode links til nogle af de bedste priser på nettet hvor du nemt og billigt kan bestille din nye hoveddør uden at det koster en krig.
Add a comment...

Post has attachment
Er du på jagt efter billige indvendige døre til din bolig, så har vi her samlet en masse gode links til Danmarks måske billigste priser på indvendige døre til dit hus. Du kan nemt selv udskifte dine indvendige døre, og det vil ændre udseenet på din bolig markant, og så koster indvendige døre ikke særlige meget det er faktisk temmelig billigt.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded