Profile cover photo
Profile photo
zefira N
419 followers -
διαδρομή αυτοβελτίωσης
διαδρομή αυτοβελτίωσης

419 followers
About
Posts

Post has attachment
Να δίνεις στον άλλον, ναι αλλά αυτό που χρειάζεται εκείνος και όχι αυτό που θέλεις εσύ να του επιβάλεις και να τον κάνεις να νομίζει ότι το χρειάζεται. Γιατί αυτό δεν λέγεται ούτε δίνω ούτε βοηθώ, αλλά χειραγωγώ και κατευθύνω τον άλλον.


Οι άνθρωποι που θεωρούν ότι δίνουν βοήθεια, στήριξη ή ότι, καλό θα είναι να αναζητήσουν αν και πόσο βιάζουν ή εκβιάζουν τους γύρω τους, να λάβουν. Τι τους δίνουν να λάβουν ή να αναλάβουν ? Μήπως ο τρόπος είναι πάντα μέσα από τα δικά τους θέλω και τις δικές τους ανάγκες και προσπαθούν να τις περάσουν με το έτσι θέλω ως ανάγκες και του άλλου?
Add a comment...

Post has attachment
Μείνε στη θέση σου και συνέχισε να κοιμάσαι.
Περίμενε αλλάξει το περιβάλλον σου, αφού εσύ είσαι τέλειος.
Έτσι όπως είσαι στο πάγωμα του χρόνου και μέσα στον πάγο εγκλωβισμένος, μέσα σε ένα εγώ βρι-κόλακα, η αγάπη περιμένεις να έρθει γονατιστή και να σε παρακαλέσει. Νομίζεις ότι το Φως θα έρθει να σε βρει εκεί που είσαι. Έτσι σου λένε άλλωστε, ότι το Φως έρχεται.


Ναι το Φως μπορεί να έρχεται, αλλά δεν θα έρθει να σε βρει. Εσύ οφείλεις να κινηθείς προς αυτό, εσύ θα κάνεις την αναζήτησή του. Ανάβαση χρειάζεται η αναζήτηση του Φωτός, να σπάσεις τον πάγο που είναι γύρω από την καρδιά σου, με την θερμότητα της ενέργειας Αγάπη. Το αληθινό Φως περιμένει την αναθέρμανση της καρδιά σου. Και όχι να φαντάζεσαι τις αλλαγές μέσα από τις αντανακλάσεις του φωτός που θα παρουσιάζονται μέσα από τον πάγο για να γεμίζεις με ψευδαισθήσεις.
Add a comment...

Post has attachment
Η συκοφαντία είναι ένα μόνιμο ανατροφοδοτούμενο δηλητήριο το οποίο ξεκινάει από εμάς και από τη διάθεσή μας να κρίνουμε και να διαστρεβλώνουμε τους συνανθρώπους μας αλλά και καταστάσεις.
Είναι ένα κομμάτι που έχει γίνει σε μερικούς ανθρώπους η δεύτερη φύση τους, το κάνουν με τόση φυσικότητα που δεν καταλαβαίνουν ότι το κάνουν. Μιλάνε μεταξύ τους οι δύο και συκοφαντούν έναν τρίτο.
Η συκοφαντία δε, συνδυάζεται αυτόματα και με την υποκρισία. Συνήθως αυτοί που συκοφαντούν έχουν την ιδιότητα να υποκρίνονται και να παρουσιάζονται ως «άγγελοι», ως τα καλά παιδιά, που η ζωή σε όλους τους τομείς τους αδίκησε.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Από την έναρξη του θυμού, η ψυχή αρχίζει να παίρνει απόσταση από το σώμα και να κατοικεί σε αυτό όλο και λιγότερη ποσότητα αλλά και ποιότητά της.
Το σώμα υποτάσσεται στις νέες εντολές του εγκεφάλου που δηλώνει θυμός. Ο θυμός λοιπόν είναι εκείνος που γίνεται ο αρχηγός στη ζωή μας και από εκεί και μετά αρχίζουν να πηγαίνουν στη ζωή μας, όχι βάση αυτών που ήρθαμε να μάθουμε ή να βιώσουμε, αλλά με οδηγό τον θυμό. Γιατί ο θυμός ως ένσταση έχει την ανάγκη να εκδηλωθεί και πάντα ο θυμός ψάχνει για επιβεβαίωση ή για εκδίκηση. Όχι κανένας μας δεν είναι κακός άνθρωπος, αν θέλετε τη γνώμη μου, απλώς ανάλογα με όλα όσα έχει υποστεί στην παιδική του ηλικία μέχρι οριακά τα 7 πρώτα του χρόνια είναι και αυτά που του καθορίζουν όλο του το μέλλον.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Η Περιδυνητική κίνηση της Ψυχής όταν εισέρχεται και όταν εξέρχεται στο σώμα είναι αυτή που μας αφορά ως προς την δόνηση αλλά και την μοριακή αλλαγή μας ως προς τη Βιολογική μας κατάσταση/ δομή.


Η αναστροφή ώσης είναι η διαδικασία που χρησιμοποιεί το αεροπλάνο κατά την προσγείωση για να καταφέρει να σταματήσει.
Η αναστροφή ώσης αυτή σε μας, είναι που θα βοηθήσει και θα μετατρέψει το σώμα μας για την υποδομή της κυτταρικής αθανασίας. Αυτή την αναστροφή ώσης χρειαζόμαστε.
Η ψυχική διαδρομή είσοδο και έξοδο από το σώμα μας έχει απόλυτα κοινά στοιχεία με τα αεροπλάνα. Τον τρόπο που δουλεύουν δηλαδή κατά την απογείωση- την πτήση και την προσγείωση.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Η μεταστροφή όλου αυτού του κακού που ακόμη και σήμερα μας βασανίζει είναι να φέρουμε μέσα από την αυτογνωσία σε ισορροπία τους αδένες μας – ορμόνες μας μέσα από τα 7 μυστικά περάσματα. Οπότε από τη στιγμή αυτή και μετά ενεργοποιείται αυτόματα το Άγιο Πνεύμα στη σπονδυλική μας στήλη. Αυτή η δυναμοενέργεια της παντοδυναμίας του σώματος μέσα από την εξισορρόπηση του συστήματος αυτού οργανώνει απόλυτα και το συμπαθητικό μας σύστημα. Ενώ παράλληλα πάλι από την εργασία μας με τον εαυτό μας, βελτιώνεται και το νευρικό μας σύστημα το οποίο συνδέεται με την Πύλη του εγκεφάλου και ενεργοποιείται η πρωτοενέργεια από την Πηγή μας – Θεοί Εστέ. Τότε το παρασυμπαθητικό σύστημα ή αλλιώς Πνευμονογαστρικό κατασκευάζει τη βάση για να μπει το Νέο Φως από τις δύο αυτές δυναμοενέργειες. Δυναμοενέργεια +πρωτοενέργεια = Άγιο Δισκοπότηρο που είναι έτοιμο να δεχτεί όλη την ευλογία από την Θεϊκή μας Περιουσία.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Βρέχει στεναχώριες τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας, ας αναλογιστούμε το γιατί, εκεί μέσα στην αναζήτηση των γιατί, θα δείτε και σκέψεις, συναισθήματα αλλά κυρίως λόγια εχθρικά προς


κυβερνήσεις, αφεντικά, συντρόφους, πεθερές, φίλες, φίλους κλπ… Η κατεύθυνση δεν μετράει, μετράει που όλοι μας μπήκαμε σε έναν χορό που μοιάζει να μην τον επιλέξαμε, αλλά τον επιλέξαμε. Αγνοήσαμε το μη κρίνετε τελείως και θεωρήσαμε πιο βολικό το «έλα μωρέ». Τώρα όλα όσα βιώνουμε είναι οι συνέπειες όλου αυτού του αρνητισμού που εκπέμπαμε προς όλους. Όλοι είχαν να πουν για όλους. Καλό λόγο δύσκολα θα άκουγες. Κι αν άκουγες καλό λόγο, μετά στο από μέσα μας, η κριτική πήγαινε και ερχόταν μαζί με συναισθήματα θυμού, οργής, ζήλιας, φθόνου «γιατί αυτός και όχι εγώ».
Add a comment...

Post has attachment
Public
Το 7 είναι ο αριθμός που μας δένει με τους περισσότερους κύκλους της ζωής μας και είναι ο Ιερός Αριθμός της Δημιουργίας.
Το 5 αφορά τον Λόγο του Θεού, αφού 2+3 = 5. Το δύο αντιπροσωπεύει τον ΙΧΘΥ = η διπλή ροή ενέργειας που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο, ως θετικό και αρνητικό, ως θηλυκό και αρσενικό, η βάση δηλαδή της πολικότητας η οποία μας δίνει τον λόγο να υπάρχουμε. Γιατί έχουμε δύο συστήματα μέσα μας τα οποία στηρίζουν την υλική μας ύπαρξη, το σώμα μας. Το νευρικό μας σύστημα και το ορμονικό μας σύστημα. Αυτά τα δύο είναι που κρατούν την αρμονία στο σώμα μας. Το μεν νευρικό αφορά το αρνητικό- θηλυκό μας πόλο ενώ το ορμονικό αφορά τον θετικό- αρσενικό μας πόλο. Αυτές οι δύο πολικότητες έχουν μετατραπεί σε πολυπλοκότητες γιατί κάθε στιγμή υπερτερεί η μία από την άλλη, αλλά δεν λειτουργούν σε αρμονία. Η αρμονία τους έρχεται μέσα από την διαδρομή της ενέργειας του έρωτα ( όχι σεξ και καμία σχέση με την σεξουαλική πράξη) αλλά μόνο μέσα από την αίσθηση της πληρότητας που ρέει εκείνες τις μέρες- στιγμές στο σώμα μας.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Κλείσε λοιπόν τις πύλες του κακού και άνοιξε την καρδιά σου προς τον Θεό και Πατέρα μας. Μίλα Του όσο πιο πολύ μπορείς. Ναι να κάνεις χρήση τις προσευχές που έχουν τη δονητική της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας γιατί αυτά θα σου ανοίξουν την αυθεντική σου υπόσταση και κλείσουν για πάντα την κόλαση που βιώνεις άθελά σου. Ενώ παράλληλα με το κλείσιμο αυτής της πύλης φράζεις για πάντα το κάρμα και το πεπρωμένο, γιατί πολύ απλά δεν σου ανήκουν. Η φυσικότητα και η αρμονία και μόνο σου ανήκουν. Αναζήτησέ τα θα τα βρεις είναι το μόνο σίγουρο. Ο Καλύτερος ο οδηγός σου είναι η εσωτερική σου Φωνή επέτρεψε της να σου μιλήσει. Θα τα καταφέρεις !!!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Να ξέρετε πως η οργή μαζί με αρνητικές σκέψεις και λόγο μετατρέπεται σε κατάρα. Μια κατάρα μπορεί να φτάσει τον στόχο της, όμως επειδή όλο αυτό είναι ασύμμετρο με τους νόμους του Θεού και του Σύμπαντος η μαζεμένη οργή με σκέψη θα επιστρέψει σαν χείμαρρος πάνω μας και θα καταστρέψει ότι βρει μπροστά του. Πριν λοιπόν μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε αρνητικά για κάποιον να θυμάστε ότι αν αυτά που θα «ευχηθείτε» πιάσουν τόπο, δηλαδή επηρεάσετε τη ζωή του, τότε σας περιμένουν μεγάλα δεινά. Και επειδή το Σύμπαν έχει μεγάλη υπομονή, θα σας θυμίσει τις πράξεις σας εκεί που δεν θα το περιμένετε. Πώς λέμε «δεν θα ξέρετε από πού θα σας έρθει».
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded