Profile cover photo
Profile photo
Mika Tuovinen
35 followers -
Director, Finnish Lutheran Mission
Director, Finnish Lutheran Mission

35 followers
About
Mika's posts

Post has attachment
”Mutta te olette valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, Jumalan oma kansa, määrätty julistamaan hänen suuria tekojaan, joka teidät on pimeydestä kutsunut ihmeelliseen valoonsa.” (1. Piet.2:9).

Tässä uskovista annetaan useita määritelmiä: valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, Jumalan oma kansa.Tällä joukolla on tehtävä: julistaa Jumalan suuria tekoja kaikkialla maailmassa.

Post has attachment
Edullinen matka Israeliin. Vaihdoimme matkapakettia ja tiputimme hintaa! Nyt Israeliin 999 eurolla! Tervetuloa matkalle!

Post has attachment
Tässä suuri tehtävä!

Post has attachment
Hengellisen herätyksen kaipuu on sytyttänyt monet. Herätys on Jumalan lahja kansalle ja kirkolle.

Post has attachment
Osaakohan Jumala puhua? Tokkopa hän mikään Jumala on jos puhumaan ei pystyisi. Kristityt uskovat, että Jumalan tärkein puhe on annettu meille kirjan muodossa. Profeetat ja apostolit puhuivat ja kirjoittivat Pyhän Hengen johtamina.

Jumalan sanana Raamatulla on kyky herättää uskon sitä lukevalle tai kuuntelevalle. Usko syntyy kolmiyhteiseen Jumalaan ja luottamus Jumalan antamaan Raamattuun. Jos haluat uskoa, lue uskon herättävää voimallista sanaa!

Post has attachment
Mikä minua innostaa työssäni? Tällaisen aiheen sain puheeseeni. Päätin nostaa kuusi asiaa. Ensimmäinen on samalla ikään kuin johdanto. Minua innostaa se, että olen töissä järjestössä, jonka tausta ja syntyhistoria liittyy hengelliseen herätykseen. Herätys on sytyttänyt liikkeen ja se tähtää herätykseen. Mitä herätys on? Se on sitä, että moni löytää elämän matkakumppaniksi Jeesuksen. 

Post has attachment
Rakasta toiseen kirkkokuntaan kuuluvaa kristittyä kuin itseäsi.
Rakasta toista kirkkoa kuin omaaasi.

Kristittyjen yhteys on vaativa laji. Helluntaipastori Peter Halldorf haastaa kuitenkin yhteyden etsimiseen.

Post has attachment
Vuoden 2017 palmusunnuntaina Egyptin koptikirkoissa oli kaksi räjähdystä. Ainakin 49 sai surmansa ja satoja ihmisiä loukkaantui. Rukouksin siskojemme ja veljiemme rinnalla Egyptissä.

Post has attachment
Olen mukana medialähetystyössä Sat-7 -kanavan kautta. Tässä kerrotaan, miten kristillinen satellittitelevisio syntyi ja mitä nyt tehdään. Sat-7 on kanavaperhe, jossa on turkin, farsin ja arabiankielistä ohjelmaa. 

Post has attachment
Mikael Agricola oli suomalainen uskonpuhdistaja, joka käänsi myös Uuden testamentin suomeksi. Tässä monille suomalaisille tuttu raamatunlause Agricolan kääntämänä. Johanneksen evankeliumi 3:16.

Lue lisää http://mikatuovinen.net/joh-316-ensimmainen-suomalainen-kaannos/
Photo
Wait while more posts are being loaded