Profile cover photo
Profile photo
IT Brasov
IT Brașov | Mentenanță & Consultanță IT | Reparații laptopuri & PC
IT Brașov | Mentenanță & Consultanță IT | Reparații laptopuri & PC
About
Posts

Post has attachment
Firma noastra ofera solutii complete atat pentru persoane fizice cat si pentru firme, la orice problema legata de laptopuri, calculatoare, servere sau retele. Executam reparatii si oferim solutii IT eficiente. Pentru specialistii nostri PC-urile, laptopurile si retelele de calculatoare nu mai au de mult nici un secret.- Consultanta, mentenanta, reparatii servere si retele;
- Reparatii calculatoare, reparatii laptopuri, reparatii electronice;
- Mentenanta, suport pentru orice activitate din domeniul IT;
- Servicii profesionale de cablare struturata, retelistica;
- Solutii web, development, administrare, webdesign;
- Intretinere echipamente IT, calculatoare, laptopuri, retea.

http://www.itbrasov.ro/
Add a comment...

Post has attachment
< calculatoare />

Reparatii calculatoare, reparatii laptopuri, inlocuire si schimbare componente defecte, invechite sau depasite tehnic. Servicii de la A la Z in tot ce priveste calculatoarele. IT Brasov, echipa de experti in calculatoare pe care o cautai.

< server_retea />

Oferim servicii profesionale de intretinere si administrare retele si servere. Clientii nostri beneficiaza de servicii IT din gama: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT precum si administrare retea si server.


< servicii IT />

Identificam cele mai bune solutii prin care puteti sa exploatati infrastructura IT pe care o aveti la dispozitie. Propunem solutii pertinente si va oferim servicii de calitate privind intretinerea echipamentelor IT, retelei, serverelor si a perifericelor.


http://www.itbrasov.ro/
Add a comment...

Post has attachment
Dialogam, pentru a intelege si a raspunde cat mai eficient la nevoile unice ale fiecarui client in parte. Ramanem in stransa legatura cu toti clientii nostri. Pentru orice nelamurire privind serviciile noastre, dar si pentru orice alt fel de informatii, nu ezitati sa ne contactati la:

• 0762-207-297
• office@itbrasov.ro
• Str. Lunga, nr. 139, Brasov

http://www.itbrasov.ro/contact/
Add a comment...

Post has attachment
Datorita personalului calificat in domeniul IT/Electronica pe care il avem, firma noastra se ocupa si de reparatia echipamentelor electronice, incepand de la echipamente precum: unitati optice, tunere tv, aparatura electronica de uz casnic, si continuand cu produse de ultima generatie din game precum plasme TV, laptopuri, PDA-uri, LCD-uri, proiectoare, si multe altele.

http://www.itbrasov.ro/servicii-auxiliare/
Add a comment...

Echipa noastra detine un atelier modern si complet echipat, care furnizeaza servicii de reparatii electronice la cele mai inalte standarde de calitate. Realizam reparatii atat in atelierul propriu cat si la domiciliul clientilor, pentru majoritatea echipamentelor electronice de uz general cat si pentru cele speciale.
Add a comment...

Post has attachment
Doriti sa va asigurati ca sistemul si calculatorul dumneavoastra sunt tot timpul in stare perfecta din punct de vedere hardware si software?

Trebuie sa tineti cont ca aproape in orice mediu exista praf, daunator componentelor in miscare ale calculatorului (ventilatoarelor), modul in care acestea afecteaza sistemul putand fi mai redus sau mai grav, pornind de la zgomote si vibratii in timpul functionarii, si terminand cu blocarea aerisirii sistemului, in acest caz existand riscul supraincalzirii si defectarii componentelor.

Depindeti de buna functionare a calculatorului si a perifericelor dvs? Aveti un servercare reprezinta nucleul activitatii pe care o desfasurati si nu va permiteti ca tocmai acest sistem vital sa cada?

Noi intelegem nevoia de disponibilitate a echipamentelor dumneavoastra si de aceea oferim un maxim de responsabilitate si promptitudine in tratarea situatiilor presante si/sau urgente.

http://www.itbrasov.ro/reparatii-calculatoare/
Add a comment...

Firma noastra se adreseaza prin acest site persoanelor fizice cat si firmelor mici si mijlocii din Brasov care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT.

Tot mai multe persoane fizice se indreapta catre firmele de depanare calculatoare datorita avantajelor pe care aceste servicii le ofera: Costuri mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea; o echipa de specialisti IT este mai buna decat un singur specialist in depanare calculatoare!

Fiecare membru al echipei noastre este specializat si detine cele mai inalte cunostinte in domeniul IT.
Add a comment...

Ai probleme cu calculatorul? Nu mai porneste? Porneste,dar se blocheaza? Merge prea incet? Functioneaza, dar apar erori? Vreti sa modernizati reteaua? Reparam calculatoare la domiciliul clientului si la sediul firmelor!

Oferim solutiile cele mai eficiente din domeniu pentru rezolvarea oricaror probleme legate de calculatorul dumneavoastra. Apeland la firma noastra veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor calculatorului dumneavoastra.


Firma noastra va pune la dispozitie, o intreaga echipa pentru asistenta tehnica si mentenanta calculatoare si retele. Echipa noastra este specializata in mentenanta calculatoarelor si retelelor.
Add a comment...

Post has attachment
Ne bucuram sa lucram alaturi de toti clientii nostri. Pe langa serviciile oferite persoanelor fizice suntem mandri sa lucram cu companii de prestigiu din domeniile in care activeaza, sau companii pe care sa le ajutam sa ajunga acolo.

In derularea activitatilor zilnice, orice firma se bazeaza din ce in ce mai mult pe calculator si mai ales pe conexiunile acestuia. Pentru a creea, sau a intretine si a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT pe masura. Acesta este scopul si activitatea echipei IT Brasov.


http://www.itbrasov.ro/clienti/
Add a comment...

Post has attachment
Serviciile noastre includ si interventii IT rapide, recuperare date de pe hard defect, instalare Windows, reinstalare Windows, decodare, deparolare BIOS, rescriere orice tip de BIOS, service LCD, TFT, plasma, monitoare, chipset video dezlipit, audio si video, deparolari harddisk-uri, recuperari date, service placi de baza, placi video, harddisk-uri defecte, cd, dvd, cd-rw, dvd-rw, placi de captura, tunere tv, service pentru orice problema de natura electrica sau electronica, indiferent de model.

Preturile pentru aceste servicii se stabilesc in urma verificarilor premergatoare reparatiilor necesare.


http://www.itbrasov.ro/reparatii-laptopuri/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded